Wel of geen kauwbotje als we weggaan?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DeniseDenise

honden foto van Denise

Chica kan tot nu toe goed alleen thuis blijven.
In de eerste week is ze een uurtje alleen thuis gebleven dat ging erg goed. Vorige week is ze 2,5 uur alleen gebleven ging ook super. Telkens staat ze ons vrolijk op te wachten bij de voordeur als ze ons hoort komen aanlopen. Maar in die keren dat wij nu weg zijn geweest had ze telkens een kauwbotje tot haar beschikking. Nu wil ik voorlopig weer eens even wachten en moet ze maar eens even spelen met haar speeltjes als we weg zijn en meestal kruipt ze vanzelf wel in haar mandje.
Aanstaande zaterdag (morgen dus) hebben wij personeelsfeest van mijn vriend. Hierbij gaan we weg van half 8 tot een uur of 11. ('s avonds) Misschien wel half 12 maar later zal het vast niet worden. Zal ik haar weer dan een kauwbotje geven of moet ik er gewoon vanuit gaan dat het goed gaat?

Groetjes Denise en Chica

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wel of geen kauwbotje als we weggaan?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel hondengek , renyhondengek , reny 1 doggies

honden foto van hondengek , reny

hier zijn de meningen nogal over verdeeld , hier krijgen ze het alleen als we er zijn , hier in de buurt zijn eens 2 honden gestikt terwijl de eigenaren aan het werk waren ,

honden page profiel AnitaAnita 1 doggies

honden foto van Anita

Hoi Denise,

ik geef alleen een botje aan Spike als ik erbij ben, dit ivm verstikkingsgevaar. Ik heb 1 keer meegemaakt dat ik idd moest ingrijpen...pffff, akelig hoor!
Daarnaast heeft het voor mij sowieso geen zin om iets van eten achter te laten als we weggaan, want Spike eet het niet als we weg zijn. Mijn advies dus: NIET DOEN!

honden page profiel  1 doggies

honden foto van

Hoi Denise,

Mijn tip is Chica afmatten ;-) Een goede wandeling waarbij zij (zonder lijn dus) heel veel rent speelt snuffelt, liefst met andere honden. Thuisgekomen eventjes uitlaten blazen en voeren. Klein beetje water in haar bak en weggaan naar jullie party. Moet je dus wel eventjes plannen. Dus Chica niet voeren voor de wandeling ivm kans op maagtorsie. Hoewel die kans klein is bij zulke kleine opdondertjes nooit het risico nemen.
Geen kauwspul achterlaten. Nergens voor nodig. Zet evt. de radio zachtjes aan.

Laat ons, zondag even weten hoe zij het heeft gedaan.

Groetjes Joep

honden page profiel DeniseDenise

honden foto van Denise

Hoi iedereen,

Ze krijgt voortaan geen kauwbotten meer als we er niet bij zijn. Door jullie tips en adviezen ben ik gaan inzien dat dit verre weg van verstandig is. Ze krijgt alleen zo een bot als wij thuis zijn. Of een van ons.

@ Joep: Ze kan nog niet loslopen helaas.

Morgenmiddag voordat we weggaan gaat mijn vriend nog een grote ronde met haar alleen lopen. Daarna krijgt ze wat brokjes , vers water en gaan we weg. Dan komt ze vast de avond wel door ;-)

Groetjes Denise en Chica

honden page profiel DeniseDenise

honden foto van Denise

Ik zit erg te twijfelen ook om de muziek aan te laten staan als we morgenavond weg gaan. De eerste keer dat ik haar voor het eerst thuis liet heb ik de muziek wel aan laten staan maar de tweede keer dat ze 2,5 uur thuis was alleen hebben we de muziek niet aan laten staan en toen is het ook gewoon goed gegaan. Morgen zijn we vanaf 19:30 tot zeker 23:30 weg. Kan er wel vanuit gaan denk ik dat het dan net zoals de keren er voor ook wel weer goed komt toch? 'S nachts slaapt ze altijd in huis ook 8 uur lang of meer zonder muziek.

Groetjes Denise en Chica

honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer 2 doggies

honden foto van Joey-Dancer

Hoi Denise,

We gaan er maar vanuit dat het inderdaad goed gaat, ;-) maar wel zonder kouwbot.

Ik wil jullie een hele gezellige avond wensen, en laat je horen hoe het is gegaan?

Groetjes, veel plezier, :-D :-D ;-)
Cella en Joey.

O-) O-)

honden page profiel DeniseDenise

honden foto van Denise

He Cella!

Ja we gaan er inderdaad maar vanuit en uiteraard laat ik weten hoe het is gegaan. Je bedoeld met Chica toch? :-D
En zonder kouwbot ;-)

Dankje wel en een poot aan Joey van Chica!
Groetjes Denise

honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer 2 doggies

honden foto van Joey-Dancer

Hoi Denise,

Ik bedoel inderdaad met Chica en zonder snoepgoed.

Maar ook voor jullie, hoe jullie het vonden zonder Chica.
Ik persoonlijk wordt zonder Joey na +- 2,5 uur zeer onrustig dan wil ik gewoon naar hem toe. Niet echt gezond, of toch wel soms denk ik nee niet normaal meer, maar ja, het zei zo.

Opnieuw veeeel plezier,

Cella.
O-) O-)

lucia (Gast)

JA HOOR DAT HEB IK OOK ALS IK ERGENS BEN , DAN DENK IK NA EEN PAAR UURTJES, IK WIL WEER NAAR M'N HONDJES,EEN FIJNE AVOND DENISE! GROETJES LUCIA.

honden page profiel DeniseDenise

honden foto van Denise

Hoi Cella!

Haha ik zal het naderhand vertellen hoe het beide is verlopen ;-)
Ik heb wel net zoals bij jou ook als ik Chica bijvoorbeeld 3 uurtjes alleen zou laten dat ik ook erg benieuwd ben hoe het met haar gaat en met mijn andere dames (Muizen). Dan wil ik graag terug naar onze diertjes. Soms zou ik weleens willen dat, dat gevoel wat minder sterk was maar zoals jij zei "Het zij zo ;-) " Dat gevoel heb ik bij mijn vriend ook als hij lang weg is alleen dan natuurlijk 10 x zo sterk O-)

Groetjes Denise en een poot voor Joey van Chica!

henri (Gast)

Hoi

Ik zou het ook ff tegen de buren zeggen dat je op feest moet en of de buren er op kunnen letten dat ze blaft of piept .Dan kun je zondag ook meteen aan hun vragen of ze ze hebben gehoord.
Is dit niet het geval dan zal het waarschijnlijk wel goed zijn gegaan

honden page profiel DeniseDenise

honden foto van Denise

Hoi Cella!

Nou we zijn gisteren echt verbaasd hoe goed het is gegaan! Echt geweldig gewoon. We hebben haar gisterenmiddag nog even flink afgemat toen we weg gingen en mijn vriend heeft haar nog uitgelaten voordat we weg gingen.
Daarna heeft ze nog wat gegeten en ik vers water klaargezet. Uit eindelijk zijn we om kwart voor negen weggegaan en hebben we een lichtje aangelaten. We waren vannacht om half 2 thuis en ze hoorde ons aankomen want ze stond kwispelend voor de deur te wachten om ons te begroeten! Echt heerlijk gewoon. Ik heb haar wat brokken gegeven en een knuffel en mijn vriend heeft haar uitgelaten en toen zijn we naar bed gegaan. Volgens mij heeft Chica gewoon heerlijk in haar mandje liggen slapen. Alleen haar grote knuffelbeer die drie keer zo groot is als haar lag in de rommelkamer dus daar had ze meegespeeld en voor de rest heb ik geen misverstanden in huis gevonden. Dus we zijn echte apetrots op haar!

Al was ik toen ik thuis kwam wel erg blij om haar weer te zien. In de auto had mijn vriend ook constant het gevoel dat ze gewoon in de kofferbak zat haha. Onderweg naar het feest was ik wel een beetje bang dat het fout zou gaan of dat ze dingen zou doen die ze niet mag maar dit is "volgens" mij niet het geval geweest. Toen zei mijn vriend ook al dat ik haar eens meer moest vertrouwen dus ik heb er maar over heen gezet en is het super goed gegaan! :-D

Groetjes Denise en Chica

honden page profiel joke&taatjoke&taat

honden foto van joke&taat

Hoi denise
Wat geweldig om te lezen dat het zo goed is gegaan lekker he als je nou de volgende keer weer een keer weg moet hoef je je hier geen zorgen meer om te maken
groetjes joke en taat

honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer

honden foto van Joey-Dancer

Hoi Denise,

Wat doed zeg ;-) , zie je wel Chica kan meer dan je denkt.
Die in dromenland en jij naar een feestje, goed hoor. :-D :-D

Chica komt er wel.

Groetjes, een poot van Joey,
Cella.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wel of geen kauwbotje als we weggaan?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^