kapot bijten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Evelina (Gast)

we hebben een kruising chihuahua/boomer van 14 maanden maar hij vreet alles kapot nu heeft mijn man een dwarsleasie en wij moeten elke dag naar hem toe en gaat hij meestal in de bench als dochter thuis is loopt hij los maar hij heeft vd week kabel van schemerlamp doorgebeten en nu net kabel van bed van thuiszorg ik sta met handen in het haar en heb de neiging om hem weg te doen ik weet niet meer wat ik moet. doen heeft iemand tip voor mij hoe ik hem dat afleren kan want vandaag of morgen is het een kabel die op stroom staat en dan. ik moet er niet aan denken.

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus

honden foto van Odette * Bacchus

Heeft hij genoeg kluifjes/botjes? 

Misschien verveeld hij zich en gaat hij daarom slopen. Lekker moe maken met zoek spelletjes, hersenwerk ( zoek maar eens op internet) . 

Of snoeren beter wegwerken. Lastig maar misschien voor de komende tijd beter. Heeft hij dit altijd gedaan, of is het een fase?

Gelukkig heb ik geen sloper, maar kan me goed voorstellen dat het lastig is en gevaarlijk voor de hond.

 

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

heel lastig en druk klinkt het..

Je hond is een puber en je moet zorgen dat deze nergens bij kan maar ook dat deze zijn energie kwijt kan raken op een meer onschuldige manier

Heb je een veilige ruimte?

hoe ziet de dag van je hond er uit?

doe je bv wel eens hersenerk met de hond (dat zijn simpele puzzels die je hond moe maken en hoeft nauwelijks tijd of geld te kosten )

je hond wel kans geven om energie kwijt te raken op positieve manier

 

Ik hoop dat je wat meer info kan geven

 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Op welke momenten sloopt hij?

 

Slopen kan komen door het niet alleen kunnen zijn, verveling, stress.

 

 

Evelina (Gast)

het is zo mijn man heeft een ongeval gehad waardoor ik vaak naar ziekenhuis moet dus moet hij wel es alleen blijven bij mijn schoonmoeder of dochter en juist op dat momenten doet hij dat hij heeft al kabel van schemerlamp kapot gebeten en kabel van hoog laag bed met kerst de buitenverlichting  kussens en nieuwe hondenkleed.

ik stop hem nu laatste tijd als ik naar mijn man moet hem in een bench de oudere hond loopt gewoon los maar die doet dan ook niks.krijg er een punthoofd van want die kabel van hoog laag bed kan je niet wegstoppen die zit er onder.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" het is zo mijn man heeft een ongeval gehad waardoor ik vaak naar ziekenhuis moet dus moet hij wel es alleen blijven bij mijn schoonmoeder of dochter en juist op dat momenten doet hij dat hij heeft al kabel van schemerlamp kapot gebeten en kabel van hoog laag bed met kerst de buitenverlichting  kussens en nieuwe hondenkleed.
ik stop hem nu laatste tijd als ik naar mijn man moet hem in een bench de oudere hond loopt gewoon los maar die doet dan ook niks.krijg er een punthoofd van want die kabel van hoog laag bed kan je niet wegstoppen die zit er onder. "

 

Je kan de kabel van het hoog/laag bed misschien nog met tie-wrap vastmaken onder het bed zodat de hond ze niet ziet hangen?

Heb dit met veel hoog/laag bedden op mijn woongroep gedaan omdat we er met de tillift constant overheen reden.

 

Verder toch proberen tijd vrij te maken voor je hond om even een klein spelletje te doen. Al is het maar snoepjes in een handdoek rollen zodat hij ze moet opzoeken. Paar minuutjes werk (wel samen met je hond doen) en de hond is daarna wel eventjes voldaan.

Of tijdens de wandeling snoepjes in het gras gooien zodat die even moet zoeken. Dit kunnen je dochter en schoonmoeder natuurlijk ook met de hond doen.

Rustige hond verzekerd haha. Doe dit ook vaak met Puck voor dat ik moet werken, daarna kan ze rustig een uurtje of 2 uurtjes liggen slapen of uitrusten.

Volgende forumvraag: Hond, baby en auto..
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^