Luan & Lenne: het gouden... nouja rode duo :)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Luan en LenneLuan en Lenne

honden foto van Luan en Lenne

Hoi allemaal,

 

Ik heb al een tijdje geen updates gepost van mijn olijke duo maar had nu ook weer wat leuke foto's om te delen.

 

Luan wordt volgende week alweer 3 en ik moet zeggen dat ik erg trots op hem ben. Hij heeft meer rust gekregen in zijn koppie het afgelopen half jaar. Hij begint ook steeds socialer te worden naar vreemden al is het nog steeds erg opletten, hij vindt het nog steeds erg spannend maar 9 van de 10 keer richt hij zich op mij ipv uit te vallen. Los van de lijn valt hij eigenlijk nooit meer uit. Qua gezondheid gaat het ook super. Een half jaar medicatievrij maar wel nog steeds met homeopatische ondersteuning en regelmatige 'kraak' sessies bij de osteopaat maar die kunnen we ook meer en meer afbouwen. We speuren met hem, wat hij fantastisch vindt en binnenkort start ook de voorjaarstraining van jacht weer. Het is een heerlijke werker, heel zachtaardig en een goedzak voor mensen die hij kent. Verzint zijn eigen spelletjes en is heel goed in kattenkwaad uithalen. We blijven werken aan zijn zelfvertrouwen en hopen dat hij ooit zo goed in zijn vel gaat zitten dat hij niet meer uit hoeft te vallen

 

En dan Lenne, vandaag precies 7 maanden. Ons kleine meisje, ons prinsesje, acrobaatje en danseresje. Stoer, ze schrikt wel eens maar herstelt altijd meteen. Ontzettend lief en aanhankelijk en wil iedereen kusjes geven. Met haar doen we basiscursus waar we na de pasen examen hebben en woensdag starten we ook met jacht. Daarbij wil ik kijken of ik verder wil in gehoorzaamheid (vindt ze wel erg leuk) of iets anders wil gaan doen. Ze leert snel en in tegenstelling tot Luan enorm voer gedreven. Ze is enorm lenig en doet ons regelmatig verbazen met haar acrobatische toeren. 

 

En samen... zijn het de beste maatjes. Ze spelen samen (slapen niet samen want Luan houdt wel van ruimte) en leren ontzettend veel van elkaar. Lenne laat Luan zien dat de wereld echt niet zo eng is als hij soms denkt. Luan laat Lenne zien aan welke regels ze zich moet houden en wat beleefd hondengedrag is. Ik had geen problemen verwacht maar had eerlijk gezegd ook niet verwacht dat ze zoveel aan elkaar zouden hebben. Luan speelt sporadisch met andere honden, trekt meer naar ons toe maar Lenne is toch echt anders. Ze krijgt soms toch echt een poot op haar hoofd als ze ligt te slapen omdat hij haar probeert te verleiden tot spelen (als ik het zie stuur ik hem weg hoor, maar je ziet het niet altijd).

 

nouja nu genoeg geschreven, tijd voor wat foto's!

 

 

 

 

honden page profiel Vera met Abby & Cantor !Vera met Abby & Cantor ! 3 doggies

honden foto van Vera met Abby & Cantor !

Ah ze zijn zo lief met zijn tweetjes!

En Lenne is groot geworden zeg! Echt een mooie dame.

 

En leuke foto's

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

Wat een pret samen, en fijn dat het zo goed tussen hen gaat, de tijd vliegt :-D

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

O jé..., de kleine dame is opeens niet klein meer  ..., maar wat een plaatje is ze zeg..., ze is echt mooi groot geworden.

 

En wat super dat het (medisch) zo goed gaat met Luan, na alle zorgen en goede zorgen van jullie is dat toch wel super fijn.

 

En dan samen ook nog zo fantastisch..., mooi om te zien is dat hé, dat ze van elkaar dingen overnemen en leren en maatjes worden die samen 8 poten op 1 buik vormen..., ondanks dat ze eigenlijk zo verschillend zijn qua karakter.

 

Geniet er lekker van, maar zo te zien en te lezen is dat overbodig om te zeggen 

honden page profiel ..Nadine&Denzel....Nadine&Denzel.. 3 doggies

honden foto van ..Nadine&Denzel..

Oh ik was al zo benieuwd hoe het nu ging. 

Ontzettend leuke foto's en wat is ze groot geworden. 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Super om te lezen dat het zo goed gaat met die twee

 

Thanx voor de foto's, dat is echt genieten om ernaar te kijken

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Mooie foto's, wat een leuk stel is het samen 

honden page profiel Luan en LenneLuan en Lenne

honden foto van Luan en Lenne

Thanks allemaal! Lenne is nog steeds klein hoor, ben benieuwd hoe groot ze uiteindelijk wordt maar als ze zo klein blijft vind ik dat ook wel best, het past goed bij haar :)

 

Het grappige is dat ze gisteren voor het eerst er zelf bewust voor gekozen om te gaan zwemmen. Daarvoor heeft ze tijdens jacht wel zwemles gehad of per ongeluk in  haar enthousiasme de grond onder haar voeten verloren maar nu koos ze er echt zelf voor :).

 

Ik had Luan een af en blijf gegeven bij de ene oever, zelf bruggetje over om aan de andere kant de bal te gooien voor een actie foto. Lenne dacht dat de blijf ook voor haar was en bleef bij Luan. Maar toen Luan in het water sprong en naar mij toe kwam stond zij daar nog... Tja dan toch maar het watertje overzwemmen :)

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Oh wat een prachtig stel! Lenne is inderdaad erg gegroeid sinds de laatste foto's. Wat een mooie dame is ze  Leuk dat ze heeft ontdekt dat zwemmen ook vrijwillig kan, haha!

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Super om te horen dat alles zo goed gaat en wat zijn ze toch mooi :-D
Heel mooie foto's

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

ik vind ze geweldig, wat een heerlijke fotoos, vooral die waar het water zo opspat, prachtig getimed. :-D

honden page profiel Marleen & LizaMarleen & Liza 3 doggies

honden foto van Marleen & Liza

Leuke foto's. Je ziet ze genieten.

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Machtig leuke foto's.

Waterpret voor honden en baas.

 

Mijn Kooikerhondje stortte zich net als Luan in het water (foto 4 of is dat Lenne?)

 

Mijn Kooiker schudde zich het liefst vlak bij mij uit. In de zomer geen probleem, maar als het kouder is minder prettig.

 

Ik zwom in de zomer, als het water goedgekeurd was, zelf mee met mijn hond.

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Wat fijn dat het zo goed gaat. En ja honden kunnen ontzettend veel steun aan elkaar hebben en van elkaar leren. Geweldig om te zien he.
Leuk om foto's van hun beiden te zien.

 

Edit: schrijffout aangepast.

honden page profiel Luan en LenneLuan en Lenne

honden foto van Luan en Lenne

" Machtig leuke foto's.
Waterpret voor honden en baas.
 
Mijn Kooikerhondje stortte zich net als Luan in het water (foto 4 of is dat Lenne?)
 
Mijn Kooiker schudde zich het liefst vlak bij mij uit. In de zomer geen probleem, maar als het kouder is minder prettig.
 
Ik zwom in de zomer, als het water goedgekeurd was, zelf mee met mijn hond. "

 

Dat is Luan inderdaad. Lenne is nog  iets voorzichtiger over het algemeen :). Luan schudt zich inderdaad altijd bij mij in de buurt uit en wil mijn benen ook nog wel eens als handdoek gebruiken (als ik er geen erg in heb om snel weg te springen). Heerlijk toch lijkt het of hij wil zeggen. Ik nat, jij ook nat :). Ook springt hij in zijn enthousiasme als hij iets geapporteerd heeft nog wel eens tegen me op om het zo snel mogelijk bij me te brengen. Ach, ik trek gewoon mijn oude kleren aan als ik met ze op pad ga :)

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^