Zo, goedemorgen..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Echt leuk was het niet, niet voor mij in ieder geval, dus ik zet hem maar niet onder leuke hondenverhalen

 

Vannacht hebben de Poddies blijkbaar een wilde party gehad waarvoor ik niet uitgenodigd was. Begrijpelijk, want ik ben soms een behoorlijke "party-pooper".. Maar zij hebben het wel naar hun zin gehad, geloof ik.

 

Het lig-gedeelte van mijn hoekbank, met een plas van Wispa erop. Wáárom altijd mijn bank??

De rest van Wispa's plasje dat langs de bank gelopen is.

 

Een plasje van Luuk (potverdikkie, MIJN bank)

 

Een poepje, met een assortiment aan poep-druppels, van Cosmic. De mat was overigens zeiknat, ik vermoed nog een plas van Wispa.

 

Eeeeeeen ten slotte nog een plas van Cosmic.

 

Gisteren had ik de hele boel gepoetst want vandaag komt mijn moeder op visite (ik geloof dat ze hier één keer geweest is sinds ik verhuisd ben). Uiteraard moeten ze dit dus nu doen. "Doet ie anders nooit", maar ze doen het anders écht nooit. Niet zo extreem. Ze zijn gisterenavond voor het slapen gaan uit geweest en ik stond om 7 uur weer naast mijn bed. Gewoon ons normale ritme dus.

 

Ik vermoed dat ze last gehad hebben van krolse katten in de buurt o.i.d. Ach ja, als je moet, dan moet je, blijkbaar. Ik ben al láng blij dat ik geen lichtgele vloerbedekking meer heb

 

En boos worden op het maffe trio.. ja, dat is simpelweg niet mogelijk..

 

honden page profiel GillianGillian 3 doggies

honden foto van Gillian

hahahah! Wat een verrassing!

 

Ik geloof dat het een zeer geslaagd feestje was!

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Nou dat kun je wel zeggen! Ik mis alleen de kots nog :P

honden page profiel DieselDiesel 3 doggies

honden foto van Diesel

Gatver, zou ik niet blij mee zijn als mijn hond dat zou doen.

 

Zeker dat tegen de bank plassen, gaat toch stinken op den duur.

En dan ook nog poepen in huis, is me een leuk feestje geweest.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Shock.. ik zou not amused zijn...... 

knap dat jij er zo luchtig over doet :p 

honden page profiel Noëlla en ~Ioki~Noëlla en ~Ioki~ 3 doggies

honden foto van Noëlla en ~Ioki~

Kan het zijn omdat je moeder op bezoek komt hahaha 

Grapje hoor 

Ach het is misschien een gezamelijk ongelukje ! 

honden page profiel MattieMattie 3 doggies

Wat een verrassing op de vroege morgen.   

Jouw honden zijn echte partypoepers.

OnsBonny heeft mij ook wel eens verrast met een "kadootje" in de vorm van hondenpoep, -plas of -kots maar ging dan na benedenkomst van mij alvast onderdanig op de grond liggen. Dan weet ik al genoeg en kan ik gaan zoeken waar het ligt.

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Ik.. heb geleerd er luchtig over te denken, denk ik. Het eerste half jaar dat Mik bijna dagelijks binnen plaste (toen ik nog lichtgele vloerbedekking had) werd ik gek. Zó frustrerend. Ik heb zelfs overwogen haar terug te brengen naar de stichting omdat ik haar écht niet zindelijk kreeg.

 

Nu zijn ze grotendeels zindelijk, tot ze moeten plassen, zeg ik altijd.. Ze zijn nogal stressgevoelig dus als er buiten katten vechten o.i.d., dan hebben we een behoorlijk onrustige nacht. Maar over het algemeen.. het gebeurt niet dagelijks of wekelijks. En zeker niet op deze manier, dit was wel erg extreem!

 

Ik denk dan maar zo, ik kan er nu toch niets meer aan veranderen, ik kan mijn energie beter steken in het poetsen en het bedenken hoe ik alles schoon kan krijgen. Voor de bank heb ik een urine verwijderaar, die neutraliseert de geur echt perfect! Dat spuit ik op het kussen, de hoes gaat in de was. Maarre.. ik ben wel aan het sparen voor een nieuwe bank.. Ik heb een hele gave op het oog die ze speciaal kunnen stofferen met een incontinentiehoes en een super sterke microvezel stof die eruit ziet als leer maar tóch lekker warm is. Waar je de haren (en urine) zó vanaf veegt (hij is ook nog eens waterdicht, tenzij het er een hele nacht o.i.d. op ligt). Maar goed. Sparen dus.

 

Onderdanig of "schuldbewust" zijn ze hier niet. Waarschijnlijk omdat ik ze nog nooit gestraft heb voor een ongelukje binnenshuis. Ze realiseren zich niet dat dit mijn ochtendhumeur nog een tikje erger maakt

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Ohja, en ik vermoed ook dat dit kwam doordat mijn moeder op visite kwam, haha. Nah, ik had zelf gisteren een erg stressvolle dag. Waarschijnlijk hebben ze daar ook wel wat van mee gekregen wat hier toe heeft geleid.

honden page profiel S met L&B, † BifiS met L&B, † Bifi 3 doggies

honden foto van S met L&B, † Bifi

Zo zou ik toch een rondje zijn gaan lopen zonder honden om af te koelen, pfoei!

Volgende forumvraag: Poep eten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^