Wat te doen?!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Hoihoi!   Ik ben momenteel aan het oppassen op de Casper, de hond van mijn broer.Mijn broer is namelijk een maandje naar curaçao. Hij komt 2 april weer terug.   Casper kan het super goed vinden met mijn teefje Roxy. Nu heb ik wel een gigantisch probleem.. Rox is eind november voor het laatst loops geweest, normaal is Rox altijd om de 8 maanden loops. En je raadt het al, ze is gister loops geworden. Wat een drama met ongecastreerde Casper, die nu niet opeens terug kan naar mijn broer aangezien die nog in Curaçao is.   Ik heb net gebeld met de arts om een sterilisatie te laten doen, maar ze adviseren mij dat dat geen goed plan is. Ook wil ik mijn teefje hier eigenlijk niet voor laten steriliseren. Zij is namelijk mijn enige hond en vind dat een raar idee om haar zo maar te laten steriliseren, terwijl er geen medische noodzaak voor is.   Wat moet ik nu doen? Ik wil absoluut geen puppy's! Gescheiden houden is wat lastig want ik werk ook nog.   Is er misschien iemand (met gecastreerde hond, of met teefjes, of zonder hond) die even op Rox kan passen? Rox kan met alle honden en mensen. Ik vind het namelijk geen goed plan om Casper ergens anders te plaatsen, aangezien hij niet van mij is en ik verantwoordelijk voor hem ben.   Andere mogelijkheden zijn ook welkom!! Bedankt alvast.

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Eén van de twee naar het pension brengen?

honden page profiel rianne rianne

honden foto van rianne

Waar woon je en wat voor hond is het

honden page profiel team border lollyteam border lollygoedgekeurde fokker

honden foto van team border lolly

Wat ik nooit zou doen in een loopse teef uit logeren sturen...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

nee geen goed plan als een hond nu loops is om te castreren, de baarmoeder is opgezet en doorbloed dat zou niet goed zijn, als er acuut gevaar bij is is dat wat anders. maar nu echt niet. verstandige dierenarts hoor.

maar nu.... gescheiden houden, drie weken lang, hoe vervelend dat ook is... apart in de kamers houden, niet bij elkaar laten ook niet als er een in een bench zit.... echt gescheiden houden, is dat niet te doen voor jou dan een wegbrengen naar een pension,
zelf zou ik de reu en de teef echt gescheiden houden.... en gewoon thuis houden, maar dat is aan jou. apart gaan wandelen, en echt opsluiten bij je thuis zodat er geen samenzijn kan zijn voor je twee honden.

Anoniem (Gast)

Ik woon in Rotterdam.

Mijn teefje is een hele lieve mechelse herder. Casper is een Rottweiler.

 

Ik heb haar opgesloten op de bovenverdieping, en nu tijdens werk is ze bij mijn vriendin thuis. 

 

Ben al aan het kijken voor een pension. Mijn broer wilde zijn hond niet naar een pension doen. Vandaar ook dat ik er op moest passen. Echt heel vervelend, normaal zou ze pas ergens in juni-juli weer loops worden.

 

 

honden page profiel Giacolina & Buddy Giacolina & Buddy

honden foto van Giacolina & Buddy

In zou met alle liefde op haar willen passen. Ik heb een reutje van 6 maanden..Ik weet niet wanneer hij actief wordt en alles bij hem gaat werken...ik dacht pas later..

Anoniem (Gast)

Hi!

 

Waar woon je? Dat zou wel heel fijn zijn! Een pension vind ik niet zo'n fijn idee omdat ze echt een knuffel is. 

 

 

honden page profiel Giacolina & Buddy Giacolina & Buddy

honden foto van Giacolina & Buddy

Ik woon in Lelystad maar heb het met mn Vriend overlegd en die vindt me naïef en te goed voor deze wereld. Hij wil het niet...Sorry. Ja en ik snap t wel want we kennen elkaar niet en de honden ook niet. Heel veel succes nog met zoeken...en laat haar niet castreren hoor om deze reden. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^