hondenpuistjes?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jess & moJess & mo

honden foto van Jess & mo

Hebben honden ook weleens puistjes?

Ik heb er deze winter twee gevonden bij Jess..
Of noemen we dat een abces?Ik heb beide volledig mogen/kunnen uitknijpen en schoongemaakt.Nadat de witte pus eruit was heelde het snel..

Maar twee deze winter en daarvoor geen.. ????

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre

honden foto van Lizzie en Sterre

Ik zal wel weer reageren op degene die gesloten wordt haha honden kunnen inderdaad puistjes krijgen. Ik heb ze bij mijn bontjassen nog nooit gezien, maar bij chinese naakthonden is het een bekend fenomeen rond de puberteit (en in het geval van een slechte huid ook daarna nog). Sterre heeft inmiddels ook een paar puistjes gehad die vanzelf weer zijn weggegaan, ik heb ze niet uitgeknepen.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ja, Plukkie (de maltezer die ik vroeger had) die had toen hij heel oud was ook een puist (zijn 1e en ook laatste). En wat voor een! Pff... ik heb m'n verstand op 0 gezet en het toen uitgeknepen. Vond het vreselijk vies.

honden page profiel Silla en Bo & YunahSilla en Bo & Yunah

honden foto van Silla en Bo & Yunah

Toevallig vond ik er laatst twee bij mijn hond en vroeg me hetzelfde af. Eentje leek een soort mee eter te hebben en toen kon ik hem uitknijpen (twee keer zelfs want de eerste keer was hij niet helemaal leeg hahaha).

Gelukkig redelijk "normaal" dus :-)

Volgende forumvraag: hondenpuistjes?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^