Thygo 6 maand!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MoonskeMoonske

honden foto van Moonske

Mijn klein ventje is sinds dit weekend 6 maanden en is daardoor ook hoger mogen gaan in de hondenschool!! Klein mag ik hem eigenlijk niet noemen want hij is bijna zo groot als een berner sennen van 10 maand en weegt 30kg!! Ik vind het toch wel leuk om aan iedereen te melden dat we momenteel super content zijn, ook al heeft hij zijn streken en zijn puberteit ^^!! Hij is helemaal gezond en heeft enkel problemen gehad met zijn maag, waar nu alles bij opgelost is!! Ik vind het vooral leuk omdat ik hiervoor een asielpup van 4 maand van uit Spanje had geadopteerd!! Uiteindelijk heb ik hem na 4 maand ook al mogen afgeven... maar hij is in mijn armen gestorven toen hij zijn spuitje kreeg. Maar ik weet dat ik er toen goed aan heb gedaan want hij zag heel hard af en was op die 4 maand alleen maar zieker geworden!! Dus na 3 maanden, omdat ik het veel te stil vond, is Thygo'tje gekomen!! Kruising Mechelaar - Rottweiler. We denken dat de papa (Rottweiler), een hele grote was. De papa hebben we nooit ontmoet, maar de mama wel en het was een lieveke!! Iedereen die hem ziet, is verzot op hem. De instructeurs vinden hem allemaal fascinerend. Hij is een goede beschermer, maar als het er op aan komt moet ik eerst en komt hij dan pas!! Als hij een geluidje hoort wat er normaal niet is aan de deur of ramen zal hij beginnen grommen, groot maken en dreigend blaffen, maar als we gaan kijken wat er is, zal hij achter me lopen, met zijn staartje tegen zijn billen geplakt om nadien kwispelend af te komen ^^! Ik ben superfier op hem en het is een echte deugniet!! Hij ziet in alles iets speels en als ik zot doe tegen hem, doet hij zot terug!! Vele stempelen hem al af als gevaarlijk of zegt dat ik moet oppassen. Zelfs tijdens de hondenschool heb ik al te horen gekregen van iemand om hem dicht bij mij te houden of hij gaat nog iemand vast hebben of een andere hond. Anders mensen hebben me al gevraagd of ik wel zeker ben of ik hem wil houden omdat het zo'n gevaarlijk beest is!! Maar het is een lief ventje dat met iedereen en alles wilt spelen. Naar kindjes toe is hij heel wild, maar hij is dan ook nog pup en ikzelf heb nog geen kindjes. Maar hij ontmoet er veel op de hondenschool en als we gaan wandelen op de markt! Anders mensen ontvangt hij heel enthousiast en snuffelend/ likkend. In zijn enthousiasme durft hij tijdens zijn likken een klein pitske te geven, maar dat hebben denk ik wel meer honden!! Maar hij krijgt dan wel een correcte NEE!!

Langzaam begin ik ook aan voorbereiding canicrosslessen en hij doet ondertussen al een maand kennismaking met agilitytoestellen!!

Hier nog enkel foto's van mijn spring in het veld ventje :

 

 

honden page profiel MoonskeMoonske

honden foto van Moonske

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Wat gaat de tijd snel... 

 

Thygo is prachtig! En zo te lezen gaat alles prima  Negeer de nare reacties van anderen, sommige mensen hebben gewoon altijd wat te zeuren. Jij weet hoe Thygo is en jij bent trots op hem, daar gaat het om!! 

 

Heel veel succes met agility en canicross!

honden page profiel JapjesJapjes

honden foto van Japjes

wat een mooie kanjer

Volgende forumvraag: Wanneer reu dekrijp
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^