Oppas gezocht!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Gülsen & PasaGülsen & Pasa

honden foto van Gülsen & Pasa

Oppas gezocht:

Wanneer:
zaterdag 1 augustus tm zondag 24 augustus

Voor wie:
De liefste chihuahua/jack russel kruising hondje ;-)

Vergoeding:
Ik wil hier wel een vergoeding voor betalen maar helaas is mijn budget dan niet ruim. max 3 euro per dag.

Wat zoek ik:
Iemand die mijn hond een liefdevol huisje kan geven, liefst iemand die geen andere honden in huis heeft. Katten is sowieso geen optie helaas (lastig dus)

Ken jij iemand of wellicht heb je er zelf belang bij, laat het dan even weten aub.


honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Waar woon je ongeveer?

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Ik ben ook wel benieuwd waar je ongeveer woont! Is wel handig om te weten 

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Voor mijzelf geen optie (nou ja, voor mij wel, maar voor Mellow niet), maar mijn broer past wel altijd op de hond (Jack Russel x Pincher) van mijn ouders. Dus ik zou hem eventueel ook kunnen vragen.

 

Dus ook van mij de vraag: welke regio 

honden page profiel marijke bmarijke b

honden foto van marijke b

idd , waar ? maar ook is het een meneertje of mevrouwtje?

honden page profiel Gülsen & PasaGülsen & Pasa

honden foto van Gülsen & Pasa

Sorry!

Eindhoven en het is een reutje van 3 jaar

honden page profiel cantouchcantouch

honden foto van cantouch

Kan hij met (kleine) kinderen en is er een 'speciale' reden waarom liever niet met andere honden? Dan kan ik eens een balletje opgooien bij mijn familie/vrienden. Ik heb zelf een hond en mijn vakantie nog niet gepland(weet dus niet of ik beschikbaar ben) dus ik val zelf af maar woon ook in Eindhoven dus kan wel voor je rondvragen.

honden page profiel Gülsen & PasaGülsen & Pasa

honden foto van Gülsen & Pasa

Hoi hoi!

Kleine kinderen hebben we wel eens op bezoek. Het gaat een half uur goed en na een half uur gaat die grommen omdat de peuters hem niet met rust laten als hij niet meer wilt spelen. Hij bijt niet maar het is een hond dus ik vind dat moeilijk en zou nooit de risico willen lopen dat hij ooit een ander pijn zal doen.

Hondjes vooral kleine gaat ook niet goed samen. Hij valt aan. Pasa is een schoothond. Hij wilt heel de dag alle aandacht voor zichzelf ????

honden page profiel meikemeike

honden foto van meike

Ik zit met een vergelijkbaar probleem. Oppas nodig, maar Daisy is erg onrustig als er andere huisdieren zijn. Daarom heb ik hier ook geen oproepje gedaan, want volgens mij heeft iedereen op dit forum wel een huisdier. Is oppas aan huis niet iets voor je? Er zijn veel dierenliefhebbers die het een leuk uitje vinden om even in een ander huis te wonen, met als bonus een hondje als gezelschap. Je kunt gratis een oproepje zetten op www.huizenoppassite.nl en daar staan ook profielen van oppassers.

Succes!

honden page profiel Gülsen & PasaGülsen & Pasa

honden foto van Gülsen & Pasa

" Ik zit met een vergelijkbaar probleem. Oppas nodig, maar Daisy is erg onrustig als er andere huisdieren zijn. Daarom heb ik hier ook geen oproepje gedaan, want volgens mij heeft iedereen op dit forum wel een huisdier. Is oppas aan huis niet iets voor je? Er zijn veel dierenliefhebbers die het een leuk uitje vinden om even in een ander huis te wonen, met als bonus een hondje als gezelschap. Je kunt gratis een oproepje zetten op www.huizenoppassite.nl en daar staan ook profielen van oppassers.


Succes! "

 



Hoi Hoi,

Erg jammer inderdaad dat we samen met een vergelijkbaar probleem zitten. Ik heb hier een oproep gedaan omdat de mensen hier echte dierenliefhebbers zijn en wellicht zijn er mensen die voorheen een hond hadden en nu door omstandigheden geen hond meer hebben maar het toch leuk vinden om een tijdje gezelschap te hebben van een hond.

Leuk dat er trouwens mensen zijn die dat graag doen in ruil voor een vakantiewoning maar daar ben ik zelf niet van gediend.

Vorig jaar oppas gevonden via Marktplaats. Wellicht dat ik het wederom via marktplaats moet zoeken.
Ik had zo een leuke meid waar hij vorig jaar 6.5 week heeft doorgebracht maar toen ik mijn hond eenmaal kwam ophalen voelde zij zich best alleen en hebben haar ouders haar nu een hond cadeau gedaan. Zo jammer ;-)

Volgende forumvraag: 2 halsbanden te koop
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^