Boos op eigen kind! Ze verdienen de hond niet! UPDATE 2

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BlaiseBlaise

En de boxer Cindy? Gaat dat wel? Mist die de ander dan niet?

Heel slim van je man, goed gedaan.

 

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz

honden foto van Len@ en Jazz

Weer een stap verder

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co

honden foto van Cindy & Co

" En de boxer Cindy? Gaat dat wel? Mist die de ander dan niet?
Heel slim van je man, goed gedaan.
  "

 Eigenlijk is de boxer zo'n makkelijke, blije hond die alles ok vindt. Toen de beagle weg was, hij is al een aantal keer gaan lopen en dan pas de dag of 2 dagen erna teruggevonden, had de boxer er schijnbaar geen last van. Ze ging niet zoeken. Ze was niet down of zo. Goed eten, leuk spelen, ...

Gewoon blij met meer aandacht voor haar alleen, denk ik. (Want die aandacht is al schaars!)

 

Denk ook echt dat ze, als ze maar 1 hond meer hebben, ze daar meer mee gaan doen. Ik weet ook dat ik er soms tegenop zie om met de hele meute te gaan wandelen bij rot weer, hoor! En met 1 hond is dat gewoon veel makkelijker! Ik ben al helemaal gek gedraaid eer ik 3 lijnen aan heb! En dat is elke x opnieuw zo.

 

Zo ook met bv op bezoek bij iemand gaan of naar de speeltuin in het park: 1 hond kan makkelijk mee, maar 2 plus een kind op de achterbank??? Zou ik misschien ook niet zien zitten!

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co

honden foto van Cindy & Co

Gisteren bezoek gehad van de kids MET de honden erbij! Er werd heeeeel erg druk gespeeld door de 5 kapoenen, die van ons waren ook wel heel blij hun maatjes weer eens terug te zien.

 

Pluto en Guessje hebben zich kostelijk geamuseerd in de tuin, in de paardenpiste, ... Zowat alle hondenspeelgoed is uitgehaald (door de honden zelf! uit de bak gepakt) en in de tuin rondgegooid, hahaha.

 

Het deed me deugd de lieve schatten zo eens een keertje te zien ravotten en genieten van ruimte, die ze thuis niet hebben/krijgen.

 

Er werd deze week ook al één keertje gewandeld met hen, hoorde ik, dus misschien gaan ze het toch nog goed doen en hoeft die kleine sloper niet naar ons te komen.

 

Ik was alleszins blij dat er nou eindelijk toch eens wat aan de honden hun beweging gedacht wordt en dat er wat mee gebeurt ipv ze op 10 vierkante m op te sluiten.

 

Happy!!!!!

 

 

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz

honden foto van Len@ en Jazz

Je hebt aardig de ruimte bij je thuis begrijp ik.dat is fijn hee.

Misschien komen ze nog een keer spelen. 

 

Soms duurdt het lang voor het kwartje valt. Je zou bijna denken dat de jongelui toch na gaan denken.

Wie weet komt het toch nog goed.

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Geweldig toch en nu maar hopen dat het niet kwam door die paar zonnestralen van gisteren. Gisteren was een groot deel van Nederland lekker aan het genieten van het mooie weer

 

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co

honden foto van Cindy & Co

" Geweldig toch en nu maar hopen dat het niet kwam door die paar zonnestralen van gisteren. Gisteren was een groot deel van Nederland lekker aan het genieten van het mooie weer
  "

 Had ik ook al aan gedacht, maar ik probeer het te blokkeren in mijn hoofd! Ik wil echt zo graag dat ze het zelf gaan doen! Ik sta echt niet te springen om een nieuwe omheining te zetten, alles weg te stoppen waar ie niets mee mag, ...

 

Wat niet wil zeggen dat ik het er niet voor over heb, natuurlijk. Maar het zou o zo leuk zijn, moesten ze zelf de verantwoordelijkheid nemen en goed gaan zorgen voor de honden. Ik ben (helaas) van 4 naar 3 honden gegaan, en eigenlijk wil ik er liever geen vierde meer bij.

 

Als blijkt dat dit een eenmalig event was, dan komt nr 4 gewoon wel en dan wordt die met open armen en pootjes ontvangen.

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Super!!!!!

pagina 8 van 8 12 3 4 5 6 7 8
Volgende forumvraag: markeer- en haantjesgedrag
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^