Pomeranier

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Merp & MiepMerp & Miep

honden foto van Merp & Miep

Ik zou sowieso geen Dwergkees kopen. De honden zijn hartstikke duur (indien je er een met stamboom koopt) en er wordt amper op gezondheid geselecteerd. Je kan veel beter een Kleine Keeshond kopen. Deze slag is vaak een stuk goedkoper en over het algemeen wordt hier meer op gezondheid geselecteerd.

 

Als je snel een puppy wil dan kan je het beste in Duitsland kijken. In Duitsland zitten veel meer fokkers en vaak doen zijn het toch iets beter dan de Nederlandse en Belgische fokkers (qua gezondheid dan). Enige probleem is dat je, je puppy dan misschien pas met 15 weken hebt. 

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

" Ik zou sowieso geen Dwergkees kopen. De honden zijn hartstikke duur (indien je er een met stamboom koopt) en er wordt amper op gezondheid geselecteerd. Je kan veel beter een Kleine Keeshond kopen. Deze slag is vaak een stuk goedkoper en over het algemeen wordt hier meer op gezondheid geselecteerd.
 
Als je snel een puppy wil dan kan je het beste in Duitsland kijken. In Duitsland zitten veel meer fokkers en vaak doen zijn het toch iets beter dan de Nederlandse en Belgische fokkers (qua gezondheid dan). Enige probleem is dat je, je puppy dan misschien pas met 15 weken hebt.  "

 Eens en ze zijn iets gezonder de kleintjes ipv de dwergjes.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^