kvv? wat bedoelen jullie er juist mee?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel evelineeveline

Hallo

 

het is misschien maar een domme vraag, maar wat bedoelen jullie met kvv? ik ben er al achter gekomen dat het vers vlees is, maar geef je het rauw? welk vlees geef je? Vul je nog aan met iets ander?

 

Mijn luna heeft allergie, en ik heb me al blauw gekocht aan zakken voeding, ik ben het beu of ze heeft er diarree van of ze krabt terug.... en overweeg ook overstappen op kvv? maar eerst zou ik graag weten wat het precies is en hoe en hoeveel en koop je het kant en klaar of kook je het zelf etc?

 

thanx

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy 3 doggies

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

Je geeft het rauw idd.

Je kan diverse merken geven net wat je kan krijgen en zelf goed vind.

Kvv is in principe compleet dus hoef je het niet aan te vullen met andere dingen.
Ik zou bij jou hond eerst eens even kijken waar ze allergisch voor is dus een eliminatie dieet waarbij je 1 soort vlees voert ipv complete kvv.

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper

honden foto van Diesel & Bumper

Kant en klaar vers voer, in principe zit er dan in wat de hond nodig heeft. Ik koop bij Herby vers, ze hebben verschillende complete mixen.
Diesel had ook last van brok, diarree, huidproblemen, oorontsteking. Ik heb haar eerst aan de Energique lam en rijst gehad. Daarna langzaam overgegaan naar de Herby mixen.

honden page profiel evelineeveline

Bedankt voor de reactie's

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Eveline, nog even een aanvulling, je schrijft dat je hond Allergie hebt, kvv is rauw vlees altijd, bevroren, dat ontdooi je eerst in de koelkast vanuit de vriezer , en dan laat je het op kamertemperatuur komen eer je het je hond geeft.

 

allergie, dan zou ik geen kvv nemen waar kip in zit, kijk eens naar merken waar dat er niet inzit, maar dat het wel compleet is, bijvoorbeeld tammenga en tamro hebben beiden varianten waar er geen kip in zit en dat het toch compleet is.

 

carnibest kan je ook gaan geven, maar weer kijken of er geen granen en kip in zit, rijst is ook een graan, niet erg maar aangezien je hond allergisch is zou ik dat toch even laten staan.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^