met spike's ligt de gladde ijssel wereld weer aan mijn voeten.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel  Sophietje  **** rip Taat***** Sophietje **** rip Taat***** 3 doggies

honden foto van  Sophietje  **** rip Taat*****

dank jullie wel ik heb maat 39-46 van deze dingen ik ga het echt proberen zodra het glad is hoor. Dank je voor de tip Sandra want ik ben zo bang o te vallen als het glad is. Zo dat ik ook val he

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" we hadden het er van de week over op de sport, gisteren is die ze gaan kopen, en vanochtend kreeg ik ze op de sport, hahaha
 
en ik heb ze ook van de ANWB... super dingen.
 
nog even terug te komen op het staan op een hond zijn poot, Bams heeft op mijn voet gestaan, middenvoetsbeentje gebroken, en ook van mijn vorige hond, die heeft ook op mijn voet gestaan, op de ochtend dat ik de marathon moest lopen, op dat moment voelde ik niets tot ik thuis kwam, heel dik, en foto genomen, en ja hoor middenvoetsbeentje gebroken, dus niet ik zal op bams voet gaan staan, nee ik moet oppassen dat ze niet op de mijne gaat staan. hahahaha "

 Oh nee, pijnlijk zeg! Heel veel beterschap met jouw voet!

 

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" dank jullie wel ik heb maat 39-46 van deze dingen ik ga het echt proberen zodra het glad is hoor. Dank je voor de tip Sandra want ik ben zo bang o te vallen als het glad is. Zo dat ik ook val he "

 ja is niet fijn om te vallen inderdaad! Dus zeker goed voorbereid nu:-)

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

"

ik heb ook deze maat M... over je schoen heen aan de voorkant en achterkant hiel... blijft super zitten, en echt je glijd totaal niet meer weg... ben er heel blij mee. "

 Super goed!!!!!!

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Ook ik gebruik al jaren de spikes van de ANWB. Vorig jaar niet nodig. Dit jaar al 3 x gebruikt. Ben jaren geleden door ijzel onderuit gegaan en ondervind daarvan nog steeds de gevolgen; pijn in mijn onderrug, waar niets aan te doen is.

 

Op stukjes, die je onderweg tegenkomt, die ijzelvrij zijn, is het niet prettig lopen, maar dat neem ik voor lief. Als er verse sneeuw ligt, die nog niet is plat gereden of gelopen en dus nog niet glad is, draag ik de spikes niet; dan volstaan schoenen met goed profiel.

 

Toen de spikes van de ANWB voor het eerst verkocht werden in NL, was het een run op de winkel om een paar te pakken te krijgen. Ik heb toen telefonisch 2 paar gereserveerd. Iedere keer als er een nieuwe partij bij de ANWB geleverd werd, waren deze snel uitverkocht.

 

Nu zijn deze spikes volop leverbaar; ook via internet.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^