Biko overleden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Heel veel sterkte

honden page profiel De mannenDe mannen 3 doggies

honden foto van De mannen

Margje, wat erg knappe Biko 

Ondanks dat het al een paar maanden geleden is zal het gemis niet minder zijn.

Veel sterkte met het verlies van je maatje!

honden page profiel annekeanneke 3 doggies

honden foto van anneke

Ach wat een heel dubbel gevoel.  Zo'n groot verlies en dan een mooie dochter. Heel veel sterkte en geniet maar van je dochter... 

 

 

Helen (Gast)

Jeetje wat een ontroerend verhaal heel veel sterkte de komende tijd!!!

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

Jee Margje ... :'-(   Biko... en Diesel

 

Alweer een poosje en toch ook nog maar zo kort. Wat een bijzondere samenloop, Biko en Diesel laten samen het leven los en een klein mensje grijpt het leven vast.

 

sterkte en ook heel veel liefde en geluk

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker

honden foto van Margje & Biko

Het is alweer een paar maanden geleden, maar het was toen zo  moeilijk te verwerken.

Ik denk omdat ik zwanger was, maar ik had een soort bescherming tegen het ergste verdriet. Ook Diesel en Biko tegelijk. Ik was echt iedere dag bij de dierenarts. Diesel was opgenomen. De dierenarts zelf had het 1 keer eerder meegemaakt dat twee dieren vrijwel tegelijkertijd dood gingen, uit hetzelfde gezin. Hij vond het ook heel moeilijk, telkens slecht nieuws te moeten geven.

Het leek ook niet goed te gaan met de kleine meid, dus het waren gewoon teveel zorgen tegelijkertijd.

 

De oudere kinderen hier waren ook zo verdrietig, zeker het afscheid nemen van Biko, hun eerste hond.
Biko kon in zijn vorige gezin niet met kinderen, daarom moest hij daar weg. En met deze twee was hij zulke dikke maatjes. Hij stond voor de deur te piepen als hij ze hoorde. Ik had verwacht dat hij kinderen zou gaan tolereren, maar dat hij ook echt zo dol op ze zou worden had ik nooit gedacht.

Ik ben de dag voordat Biko ingeslapen ging worden nog met de kinderen en hem een wandeling gaan maken. Extra pijnstillers gegeven en heeft hij nog lekker kunnen zwemmen en spelen. Zelfs nog een Duitse Dog weggejaagd die hij te brutaal vond :)
's avonds moest hij wel de prijs betalen, maar toen gewoon weer extra pijnstillers gegeven. Dat maakt dan toch niet meer uit.
Maar voor de kinderen wel veel moeilijker te begrijpen, omdat hij nog aan het spelen en zwemmen was. Niet uit te leggen dat hij niet iedere dag zoveel pijnstillers kan krijgen.

 

Ik mis hem echt vreselijk. Diesel natuurlijk ook. Biko was altijd overal bij.

Ik voelde me ook heel schuldig om gelukkig te zijn met Felina.

Voor veel mensen, mensen die niet zo van honden houden als wij, is dat heel moeilijk te begrijpen. Maar een hond kan gewoon echt je allerbeste vriend zijn.

 

Heb nog een blog geschreven over 2014.
Staat ook uitgebreid in beschreven hoe het met Biko en Diesel is gegaan.
Voor de geïnteresseerde.

http://bonusmoeder.blogspot.nl/2014/12/2014-samengevat.html

 

honden page profiel Shauni  *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*Shauni *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Shauni  *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*

Veel sterkte! 

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Margje nogmaals heel veel sterkte, ik begrijp je heel goed. Je emoties schieten heen en weer en je leeft tussen verdriet en geluk en dat is heel moeilijk. Ik heb op 19dec 2hondjes tegelijk moeten laten gaan en als iemand mij ooit had gezegd dat ik dat zou meemaken dan had ik dat niet geloofd. Ik troost me aan de gedachten dat ik alles voor ze gedaan heb en dat het zo moest zijn zoals het is gegaan. Nu sta ik op het punt om te verhuizen, van een woning waar ik gewoond heb naar een woning in de wijk waar ik graag wil wonen en hopelijk ons thuis. Mijn oudste hondje gaat nu niet lekker en het huis wat nooit thuis was maar waar ik wel een thuis voor 2hondjes van gemaakt heb verlaten doen hier de tegenstrijdige gevoelens oproepen. Mensen begrijpen het inderdaad niet. Dat je zo intens van je hond kan houden en dat de band zo intens kan zijn tussen mens en hond begrijpen niet honden niet. Haal in ieder geval steun en kracht uit de woorden en troost van mensen die het wel begrijpen. Geef jezelf de tijd om het te verwerken en durf te genieten van je dochtertje, ik weet zeker dat diesel en biko niet anders gewild hadden. Wat mij betreft mag je hier er altijd over praten.

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

 Wat een emotionele roller coaster Margje.

 

Jammer te lezen over je schuldig voelen. Ik durf met overtuiging te zeggen dat Biko met een big smile over jullie nieuwe geluk om een hoekje meegluurt.

 

'en hij zag dat het goed was'!

 

Honden kunnen ware zielemaatjes zijn, verankerd in je ziel, je hart en onvoorwaardelijk verbonden met jou, je leven. Alle zaadjes die hij gezaaid heeft bij leven zullen blijvend ontkiemen. Zo leeft hij ontsterfelijk voort in jullie. Ook in het nieuwe mooie mens Felina!

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* 3 doggies

Ik heb je blog gelezen. Verdrietige dingen en ook mooie dingen. 

Je was een mooie bruid, met buik! En je hebt een prachtig dochtertje. 

Hormonen maken alles heel verwarrend, schuldgevoel is echt niet nodig.

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker

honden foto van Margje & Biko

" Margje nogmaals heel veel sterkte, ik begrijp je heel goed. Je emoties schieten heen en weer en je leeft tussen verdriet en geluk en dat is heel moeilijk. Ik heb op 19dec 2hondjes tegelijk moeten laten gaan en als iemand mij ooit had gezegd dat ik dat zou meemaken dan had ik dat niet geloofd. Ik troost me aan de gedachten dat ik alles voor ze gedaan heb en dat het zo moest zijn zoals het is gegaan. Nu sta ik op het punt om te verhuizen, van een woning waar ik gewoond heb naar een woning in de wijk waar ik graag wil wonen en hopelijk ons thuis. Mijn oudste hondje gaat nu niet lekker en het huis wat nooit thuis was maar waar ik wel een thuis voor 2hondjes van gemaakt heb verlaten doen hier de tegenstrijdige gevoelens oproepen. Mensen begrijpen het inderdaad niet. Dat je zo intens van je hond kan houden en dat de band zo intens kan zijn tussen mens en hond begrijpen niet honden niet. Haal in ieder geval steun en kracht uit de woorden en troost van mensen die het wel begrijpen. Geef jezelf de tijd om het te verwerken en durf te genieten van je dochtertje, ik weet zeker dat diesel en biko niet anders gewild hadden. Wat mij betreft mag je hier er altijd over praten. "

 

Dankjewel en voor jou ook heel veel sterkte.

honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe 3 doggies

honden foto van Eef en Tjibbe

Heel veel sterkte, Margje. Twee zo vlak achter elkaar....verschrikkelijk. Eind september zijn wij ook onze Siamees verloren door een ongeluk. Het verdriet dat ik daarvan had en nog steeds heb en dat keer twee in jouw geval....vreselijk....

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious 3 doggies

honden foto van Goldendelerious

Heel veel sterkte!

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: gemis hond verwerken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^