Website

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~

Welke programma's of hostings gebruiken jullie voor je website?
Mijn kennelnaamaanvraag is verstuurd, mijn pupje gaat dit jaar geboren worden, mijn eigen honden gaan tegen eind van deze maand volledig getest zijn, ...
Het wordt dus tijd om te oriƫnteren naar een website bouwen O-)

Wie, wat, hoe, waar? :-)

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Ik heb zelf mijn site geheel in eigen beheer. Ik gebruik Dreamweaver (nog een oudere versie CS4, maar hij doet wat die moet doen) en maak vooral gebruik van de simpelste manier van programmeren hierin. Ik heb door de jaren heen wel wat kennis opgedaan van HTML waardoor ik wel als het nodig is de codes van mijn site zo kan aanpassen dat ik bepaalde dingen kan toevoegen... Maar voordeel van dit programma is dat je geen uitgebreide HTML kennis nodig hebt om ermee te beginnen (gaandeweg wil je echter steeds meer dus dan zul je ook je kennis moeten bijspijkeren).
Mijn host is YourHosting en daar ben ik zeer tevreden over! Ze helpen erg goed en snel als er proberen zijn en zijn ook niet bizar duur.

Extraatjes die ik dan nog op mijn site gebruik zijn een apart fotoalbum en gastenboek. Fotoalbum had ik eerst geintegreerd, maar omdat ik zoveel foto's in de albums heb staan vond ik het beter dit uit te besteden. Hiervoor gebruik ik Jalbum (de goedkoopste betaalde versie als ik het goed heb). Gastenboek kan eveneens geintegreerd maar vond ik eigenlijk makkelijker op deze manier, hiervoor gebruik ik Tboek (een tip daarbij, Koekjes.net heb ik zeer slechte ervaringen mee zowel als gebruiker als gast O-) ). Beiden heb ik overigens wel in mijn site verwerkt hoor!

Oh ja en filmpjes zet ik altijd op Youtube (omdat je hier ook toch weer een ander publiek mee bereikt dan, wanneer je kanaal populair genoeg is en je de juiste tags toevoegt), maar plaats ik vervolgens wel vaak weer in berichten en/of teksten op mijn site.

honden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~

Dank je voor je snelle reactie!
Ik ga zeker eens dreamweaver bekijken :-)

honden page profiel Veronique, Hugo, Jay-Dee & MandyVeronique, Hugo, Jay-Dee & Mandygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandy

Wij gebruiken Magix webdisigner. Dat is een programma dat je koopt.

Wij willen namelijk geen reclame op onze website. En hij is erg simpel te maken (ook van begin af aan, of met voorbeeld) zonder dat je erg veel van programmeren snapt.

Wij hebben erbij ook nog het fotoalbum, een gastenboek hebben wij bewust niet gedaan.

Om een voorbeeld te zien: www.duitsepinscher.info

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Dreamweaver is overigens ook een programma dat je koopt en helaas best wel prijzig. Ik kon het goedkoop krijgen via mijn moeder die omdat zij docent is extra korting kreeg op dat soort producten. Moet wel zeggen dat ik het de investering waard vind, al zou ik er niet gauw de volle mep voor betalen hoor.

En ter voorbeeld hier ook nog even mijn website, inderdaad ook misschien wel handig... ;-) http://www.special-princess.nl/

honden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~

Dank jullie!! :-)

Ik ga mij er zeker eens in verdiepen :-)

Volgende forumvraag: Een gelukkig 2015!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^