ridgeback

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel titococcatitococca

ik heb een vraagje ik zou graag wat meer weten over de rigdeback kan er iemand mij helpen die al zo een hond heeft of ze aardig zijn van karakter, goed leren want ik vind het heel mooie honden en mss denk ik erover na om er 1tje te kope.

honden page profiel Ingrid van de KoppelIngrid van de Koppel

honden foto van Ingrid van de Koppel

Ik train wij N&N dogtainers in Nieuwendijk. Deze hondenschool is van Nicole en Natascha en beiden hebben Ridgebacks en fokken af en toe een nestje. Ze kunnen je vast veel informatie geven, kijk voor de contactgegevens op www.dogtrainers.nl

honden page profiel RobRob

honden foto van Rob

Ik kan me alleen maar aansluiten bij het antwoord van Ingrid. Wij gaan met onze honden ook naar N&N dogtrainers en zowel Nicole en Natascha hebben meerdere ridgebacks waarvan sommige ook ingezet worden op de hondenschool als er stabiele volwassen honden nodig zijn. Als ik interesse zou hebben in een ridgeback zou ik zorgen dat ik bij hen op een wachtlijst zou komen.

 

 

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Het zijn zeker mooie honden!

 

Ik weet alleen niet of het zo'n goede combi is met je stafford en mechelaar, aangezien je daar al behoorlijk wat problemen mee hebt.

honden page profiel titococcatitococca

ja nee dat is het niet die stafford is niet van mij en met mijn mechelaar het enige probleem is dat ik daar mee heb is dat ze niet goed eet voor de rest is ze een schatje. ze gaat zelfs mee te voet zonder leiband mee naar de bakker.

honden page profiel Love is a four-legged wordLove is a four-legged word

honden foto van Love is a four-legged word

Je hebt twee zeer jonge honden van pittige rassen in huis waarvoor je zei geen castratie te kunnen betalen, en nu dit?

honden page profiel titococcatitococca

seg emma ik praat over toekomst niet over binne een paar maande!

Volgende forumvraag: Informatie over husky?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^