Pijn achterpoot/heup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Morris (Gast)

Hoi allemaal,   ik heb even een vraagje over onze 7 maanden oude pup (labrador x weimaraner). Sorry voor het uitgebreide verhaal ;). Sinds gisteravond heeft hij namelijk plots last van zn rechterachterpoot. Normaal is hij heel levendig en springt hij zo de bank op en af, maar gisteravond opeens niet meer.  Hij piepte en had zijn oortjes in zn nek maar liep daarna wel gewoon. Wel ging hij hierna steeds weer zitten. We hebben hem in zijn bench gelegd in de hoop dat het met rusten wel over zou gaan. vanochtend kwam ik beneden en normaliter springt en hupst hij als een vrolijke rond na het openen van de bench, maar nu allemaal een stuk rustiger en met veel piepen. Als ik hem over de bovenkant van zijn achterpootje aai, begint hij ook te piepen en gaat direct zitten. Tijdens de wandeling (niet los gelaten ivm uitglijden in het gras eventueel) liep hij normaal, maar ging op een gegeven moment ook weer zitten en piepen.  Nu is hij al heel de ochtend een beetje sloom en zit eigenlijk heel de tijd. Gaan liggen kost hem wat moeite, terwijl zijn oogjes zowat dichtvallen. iemand enig idee wat het zou kunnen zijn? Er zijn gister geen rare dingen gebeurd tijdens spelen of iets dergelijks.  Hoop dat iemand dit herkent.  groetjes! 

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Ik zou even de dierenarts bellen.
Hij is nog erg jong om de bank op en af te springen, misschien is daar iets misgegaan.
Sterkte ermee.
Niks als ze iets hebben en je weet niet wat.

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Ik ga hierin mee met santa.
Kan zijn dat he fout is gegaan met springen.
Zou ook even naar de da gaan ermee.

Morris (Gast)

Dank jullie voor de reacties. We wilden het vandaag eventjes aanzien met rust en anders morgenochtend meteen de DA bellen.

maar, kan het ook zo zijn dat het HD is? Misschien iemand daar bekend mee? 

Naar mijn idee zijn de klachten daar te acuut voor. Wel zit hij heel vaak zo typisch als honden met HD. Bijna menselijk hangt hij dan tegen de muur aan bij zijn kussen. Als hij na een commando zit, dan zit hij netjes recht. 

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Dat zou ik niet durven zeggen, geen verstand van.

 

 

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Ik zou in elk geval ten alle tijden even laten checken. Liever 1x te veel als 1x te lang gewacht zeg maar.
Je hond laat zien echt last te hebben. Tuurlijk kan het zijn dat rust het sleutelwoord is, maar er vanuit gaand dat een hond normaliter niet snel laten zien dat ze pijn hebben. Ik zou er zelf gelijk mee naar een dieren arts gaan.

Volgende forumvraag: ervaringen demodex?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^