kleine honden wandeling

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel racheldushixracheldushix

honden foto van racheldushix

mij lijkt het nou zo leuk he ! : een wandeling met kleine hondjes die lekker los met elkaar kunnen rennen en spelen. ik zou graag iets willen organiseren in het noorden. ik woon in appelscha (Friesland) en in het bos bij mijn huis drents-frieschewold is een honden losloop route , de grootste honden losloop plek van Nederland. er mogen natuurlijk ook wel middelmaten mee. lijkt dit je ook zo leuk?

reageer vooral even. 

gr Rachel 

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Op zich vind ik wandelingen altijd wel leuk, zeker met kleine hondjes (onze meiden hebben het niet zo op grote lomperikken ). Bij mij is het echter afhankelijk van een hoop dingen dus ik kan nu nog geen toezeggingen doen. Ik volg bij deze dus even het topic om te zien wat er wordt afgesproken en dus ook te kijken of dit misschien iets voor ons is.

honden page profiel racheldushixracheldushix

honden foto van racheldushix

haha leuk om te horen, woont u in de buurt als ik vragen mag ?

 

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Kop van Flevoland , is dus niet naast de deur maar wij rijden regelmatig wel een uurtje of zo om ergens gezellig met vrienden te wandelen. Heb ooit ook eens een wandeling van de Sheltie vereniging in de bossen daar gehad dus weet dat het op zich wel te doen is (niet wekelijks, maar goed voor een keertje..).

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Ik heb zelf een grote herder, maar mijn zusje heeft een kruising dwergkees X chihuahua. Ik denk dat het voor mijn zusje haar hondje erg goed is, aangezien zij niet veel heeft aan wandelingen met grote honden. Helaas wonen wij in Brabant, dus dat is wel érg ver. Mijn oom woont in Friesland, dus misschien zouden we daar een weekend heenkunnen en dan meteen die wandeling doen :) 

honden page profiel ALMALM

honden foto van ALM

Helaas te ver voor mij..... anders had ik heel graag meegegaan! 

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Lijkt me leuk, maar mijn kleine stuiterbal is zelf enorm lomp en spreekt maar al te graag met de lomperiken... Met haar 35 cm en 8 kg is zij denk ik toch misschien een beetje te lomp... Maar ik hou deze topic in de gaten :)

Volgende forumvraag: Hondenspeeltuin zaandam
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^