Uitlaten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Spyke (Gast)

 Vraagje als ik mijn pup wil uitlaten gaat hij altijd meteen zitten  en loopt niet mee hij wil liefst meteen weer naar binnen Hie kan ik dat het beste doen ? 

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Optillen en op het grasveldje zetten. Loop daar wat heen en weer op een klein stukje of blijf gewoon staan. Plasje gedaan? Knappe hond!

En weer naar huis.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

geef je pupje de tijd om de wereld te verkennen, rustig aan, als tie wilt zitten laat het even, ga er bij zitten op je hurken, en praat op je pup in... wil die dan nog niet lopen ? til hem op , draag hem een eind verder en zet je hem weer neer. de wereld is groot voor een pup die nog niets gewend is.

 

ga ook eens wat socialiseren met je pup, maar een markt, lekker op je arm, kan die van grote hoogte alles tot zich nemen, en zet hem dan weer eens op de grond, de pup moet nog zoveel verkennen, niets puschen, komt als jij de pup de tijd gunt om alles in zich op te nemen. rustig aan, niet iedere dag wat doen, maar toch vaak genoeg om je pup te socialiseren.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^