Pup is geboren maar ik heb twijfels bij de fokker (gisteren bezocht)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Ik hou jullie op de hoogte, heb jullie vast nog wel eens nodig als het doorgaat dus wil jullie te vriend houden :)

 

honden page profiel KeesKeesgoedgekeurde fokker

honden foto van Kees

Waarom maak je niet even een account aan? Dan kun je meer en hou je makkelijker contact. 

 

Succes in ieder geval!

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker

honden foto van cia v.d. heijden

" Uy, ik kijk even en zie dat er nog een hele discussie na mijn laatste bericht is! Mbt tot de geur, we hebben wel eerder een hond gehad dus die hondgeur dat is niet zo erg, mijn man is erg geurgevoelig, maar vooral bepaalde geuren staan hem tegen en dit was een nogal penetrerende geur inderdaad, maar in ons huis met hond stonk het nooit. Natuurlijk zal een boxer wel eens door de modder rollen maar een hond die binnenshuis leeft hoeft toch nooit te stinken, dat was bij ons tenminste nooit zo. 
Wat betreft het karakter dat was dus ook wat de fokker zei, het karakter van de honden is vrij stabiel en het ligt vooral aan de opvoeding hoe ze zich ontwikkelen, en we hebben dus inderdaad gekozen op basis van 1. teef en 2. aftekening, die toch echt wel duidelijk is bij boxers, waar en hoeveel wit vooral in dit geval aangezien ze allemaal geel waren wat we sowieso wilden. Ik weet dat sommige mensen niks geven om hoe een hond eruit ziet,  maar wij gaan echt specifiek voor een bepaald ras omdat dat ons aanspreekt qua karakter en uitstraling en als je  dan toch mag kiezen willen we er het liefst een waarvan het uiterlijk ons aanstaat. 
Als ik alle verschillende verhalen van het toekennen van pups, vanaf voor geboorte, tot aan bij het ophalen, en de verschillende omstandigheden, zo lees, ben ik nu wel van mening dat het wel losloopt, het was meer een kwestie dat ik een vrij vaste verwachting had en toen dat niet overeenkwam, kreeg ik mijn twijfels. 
We gaan in ieder geval door met de voorbereiding! En als de pups 4 weken zijn gaan we weer eens kijken.
  "

 

Mag je niet elke week komen kijken? De puppen zijn nu 2 weken. Over 4 weken weer kijken dan zijn ze 6 weken. Ga je dan 2 weken later de pup meenemen?

 

Hier mogen ze elke week komen kijken naar de puppen. Je krijgt dan een vastere band met toekomstige baasjes en de baasjes met de pup en ons.....

Over 4 weken is je gekozen pup helemaal anders van uiterlijk en mis je in mijn ogen een heel stuk van de groei en ontwikkeling.

Marian (Gast)

Pups 2 weken en dan al bekijken en kiezen?....TE VROEG!...

En de stank die je meeneemt terwijl je alleen nog maar op bezoek bent geweest zegt al genoeg!!

Afblazen is mijn advies,niet aan beginnen!

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: pup 5 weken erg rustig
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^