Blaasontsteking puppy

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Hallo Allemaal,   Wij hebben een sint-bernard puppy van 7,5 maand. Ik had het idee dat hij erg vaak last heeft met plassen, dus na een x naar de dierenarts geweest en hij had inderdaad een blaasontsteking. Na de behandeling alles goed en was hij er vanaf.. Echter krijg hij het daarna weer dat was al zeker z'n 3e keer. Toen zijn we gewisseld van voer we gaven eerst Eukanuba Large Breed puppy en nu geven we Royal Canin Giabt Adult. Op dit voer zit hij nu 3 weken maar ik heb het idee dat hij weeer een blaasontsteking heeft..    Heeft iemand van jullie ervaring met steeds terug komende blaasontstekingen en wat zouden we eventueel kunnen doen.. De DA raadt een echo aan omdat hij nog zo jong is en al zo vaak een blaasontsteking heeft gehad. 

honden foto van Jessica rakker - luna r.i.p. leika

Ik heb helaas geen tips maar wil jullie wel beterschap wensen

honden foto van Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)

Ach wat vervelend zeg, voor je hond. Dixie heeft, in haar eerste levensjaar, ook meerdere keren blaasontsteking gehad. Ze heeft toen ern aantal maanden speciale brokken voor de blaas via de dierenarts gezeten. Dat hielp toen erg goed.

 

Na een paar maanden weer op haar eigen eten gezet en het is nooit meer terug gekomen. 

 

Maar als de dierenarts vermoed dat er meer aan de hand is zou ik zeker een echo laten maken. Succes ermee.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

je zou eens voor een andere brok kunnen gaan kijken, een graanvrije brok, blaasontsteking zal dat niet veroorzaken hoor, maar de brok die jij nu geeft kan veel beter.

je hond is 7.5 maand, en heeft al drie keer een blaasontsteking gehad, inderdaad dat dat zorgen baart, en laat je dierenarts met een echo toch het even nakijken of er niets bijzonders aan de hand is.

cranberry capsules geven, heb het erover met je dierenarts.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^