help dringend advies nodig!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

anoniempje (Gast)

  ik zit met een issue en ik weet niet zo goed wat ik er aan moet doen. moet ik fokkers inlichten als ik weet dat er mensen ( kennissen) een pup aan willen schaffen die er niet voor kunnen zorgen. Lees verder.   Ik heb een hond en heb nog contact met de fokker (a). ik sprak haar laatst aan de telefoon en die vertelde mij dat een vriendin van haar die ook fokker (b) is mensen hadden die geïnteresseerd waren in een pup. nu kwam de fokker (a en b) erachter dat dat mensen zijn die ik ken. zij hebben namelijk al een hond van de zelfde fokker(a) .   nu zit ik dus met het probleem dat ik het absoluut een slecht idee vind als die mensen nog een pup erbij nemen omdat ze nog niet eens voor hun eigen hond goed kunnen zorgen. die hond word verwaarloosd.  Ik heb meteen de fokker (b) gebeld en haar mijn bevindingen verteld en hoe deze mensen hun hond opvoeden/onderhouden.   waarschijnlijk hebben ze fokker (a) niet eerst gebeld omdat ze weten dat wij contact met hun hebben. En hoe ik denk over hoe zij hun hond verwaarlozen. Wat ze niet wist is dat fokker a en fokker b elkaar dus ook kennen.   ze gaan waarschijnlijk nu andere fokkers bellen voor een pup, wat moet ik doen. Zal ik die fokkers mailen? Zal ik ze bellen? Zal ik me er niet mee bemoeien en dat ze straks een pup hebben die zwaar verpest en verwaarloosd word. Omdat ze totaal geen honden op kunnen voeden.?   Wat moet ik doen?    

honden page profiel LouLou

Ik zou zeker bellen, dan heb je gedaan wat je kon. Kleine kans dat die mensen ontmoedigd raken als ze geen pup bij deze 2 fokkers krijgen, en geven ze het op. 

honden page profiel --

Of ze gaan naar een brOOdfokker waar ze heus wel een pup mee krijgen. 

 

Als het zo'n goede vriendin is zou ik het bespreekbaar maken. Dat je vind dat het geen goeie situatie is. En wellicht in samenwerking met de fokker ze wat voorlichting geven. 

honden page profiel Mellow BFJ Miracle of my Life Mellow BFJ Miracle of my Life

honden foto van Mellow BFJ Miracle of my Life

anoniempje (Gast)

het zijn mensen die ik ken

honden foto van Mellow BFJ Miracle of my Life

leeg berichtje...

 

ik zou bellen

Volgende forumvraag: kennel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^