Vers vlees bot/snack

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SachaSacha

Hoi allemaal,

 

Mijn hond zit nu ongeveer een week op vers vlees en heeft dit toen ze klein was ook al een lange periode gehad, maar er zat een pauze tussen omdat ze het niet meer at.

 

Nu was mijn vraag wat ik haar als een soort bot kan geven wat extra bijzonder is. Dit omdat ik met oud en nieuw wil dat ze lekker is afgeleid en niet schrikt van al het vuurwerk.

 

Ik las dat eenden en kippen nekken goed kon voor beginners maar kippenvleugels ook. En aangezien onze darf/barf winkel dicht is en het bestellen te lang gaat duren vroeg ik mij af of kippenvleugels bij slager een goed idee was?

Als er iets anders is wat jullie aanbevelen hoor ik het graag!

 

Alvast bedankt!

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Een kippennekje is echt zo op, eendennek duurt wat langer, maar ook niet echt dat ze daar een halve avond mee zoet zijn.

 

Mellow doet toch wel een uur, anderhalf uur over een stuk runderkophuid van 17,5 cm. 

honden page profiel SachaSacha

" Een kippennekje is echt zo op, eendennek duurt wat langer, maar ook niet echt dat ze daar een halve avond mee zoet zijn.
 
Mellow doet toch wel een uur, anderhalf uur over een stuk runderkophuid van 17,5 cm.  "

 

Ja die nekken heeft ze wel is gehad, was meer hap slik weg idee.

 

Okee dank, misschien is dat wat!

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper

honden foto van Diesel & Bumper

Een kippenvleugel is ook zo op, als ik ze wil laten kauwen geef ik zo'n voorgevormd bot uit de winkel en Bumper een stuk hard gedroogde pens.

honden page profiel MagdaMagda

honden foto van Magda

Ik weet niet hoe groot je hond is maar Bertus pup van 4,5 maand (spinone)krijgt hier voor langer kauwplezier een runderstrot ,ziet er niet uit maar hij vindt het heerlijk!!

Volgende forumvraag: KVV diersoorten afwisselen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^