Net terug met Dewan van de dierenarts..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Inge & DangerInge & Danger

honden foto van Inge & Danger

Helaas dit jaar toch nog met Déwan naar de dierenarts.. Hij bleef krabben in zijn oren en hij was niet helemaal zichzelf.. ik vertrouwde het niet, ook had hij weer natte plekken op zijn buik..

Weer een injectie gekregen omdat de kans dat het snel verder gaat groot is.. Oren was (helaas) weer een ontsteking.. en ook dit wordt nu goed behandeld, ook had hij wat verhoging..

Al met al valt het gelukkig mee, maar weer hetzelfde zoals velen wellicht nog weten. Het kan bij hem erg snel gaan als hij eenmaal een natte plek heeft Het kan ineens zwart worden met rode bultjes die openspringen en dit kan snel naar binnen dringen.. Gelukkig weer op tijd gezien. Maar hij heeft weer een Convenia injectie gehad.. tja een duur grapje, maar dit hebben we voor hem over. Iedere keer grote antibiotica pillen er in duwen voor tig dagen is ook niks en het werkt nu al gelukkig :-)

Hij slaapt goed, eet en drinkt verder goed en is weer even lekker in zijn hum nu de prik zijn werk doet..

Hopen dat het komende jaar wat minder dierenartsbezoekjes worden.. :-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

vraag of het verplaatst kan worden, koffiehoek heb je het perongeluk neer gezet, zet het bij verzorging of diagnose.

Volgende forumvraag: Hond moet vermageren
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^