Stout!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel --

Hoi, Bobby hier!! Het spaanse ventje!! Ik heb 3 jaar in het asiel in spanje gewoond, en nu woon ik sinds augustus voor het eerst bij mijn eigenste vrouwtje in een huis!! 

 

En mijn vrouwtje was er al een beetje op voorbereid.. Want eerst liet ik alleen maar aanpassingsgedrag zien. Zoals ze dat noemen. Maar nu begin ik mijn 'ware karakter' te tonen!! Ha! Nou dat zullen ze weten!

 

ik word soms een beetje stout hihi. Ik ben een echte boef!! 

Gister kwam vrouwtje binnen door de voordeur. En normaal gesproken ga ik dan op mijn plekje heel stilletjes met mijn staartje zitten wiebelen. Dan krijg ik altijd een aai! 

Maar gister was ik zo enthousiast!! En dat wou ik héél graag laten zien! Dus ik nam een heeeele grote aanloop, Stormde op haar af en sprong met mijn volle gewicht tegen haar aan zo blij was ik!! Vrouwtje kwam met haar rug heel hard tegen de deurklink. oeps!! Ze zei Auw! Dat was ook niet helemaal mijn bedoeling natuurlijk!

 

Vrouwtje ging zitten met wat drinken en ik moest het natuurlijk goed maken. Dus toen ging ik met mijn nagels héél hard op haar arm krabben!! Dat vond ze ook niet leuk. Het deed een beetje pijn zei ze. Jeetje ik mag ook niks hier!

 

Gelukkig ging ze me alsnog even later aaien. Dat vind ik zooo fijn. Lekker op mijn buikje of in mn nek kriebelen. Dan ga ik er helemaal voor zitten hoor.

 

En toen stond ze weer op. pfff. Lekker dan. Ze moest wat dingen doen in huis. Dat ging ik maar even van een afstandje bekijken vond ze. Nou echt niet!! 

Ik ging haar lekker uitdagen! 

We kregen eten. Ik in mijn bakje in de keuken, En bailey (dat is mijn chihuahua broertje) in zijn bakje in de gang. 

Ik had mijn bakje zo leeg! goed he? 

en Bailey neemt altijd 4 happen en dan laat hij het staan. Dus terwijl vrouwtje zo druk was, ging ik héél stiekem naar Bailey zijn bakje.

Maar.. Ik werd gesnapt! ships! Vrouwtje hoorde mijn neusje in Bailey zn bakje en riep mij. Bobby! kom! Oh, dat ben ik!  

Nou toen kwam ik eraan, want ik weet al precies hoe dat moet! Het bakje kreeg ik later wel. 

 

Ik ging maar eens even bij het vrouwtje neuzen. Ze was de vuilnisbak aan het verschonen. Dat is leuk! ! Kan ik die vuilniszak die daar staat soms ook omgooien? 

Ohh ja!! Het lukte!!!

 

Vrouwtje moest een beetje lachen en zei tegen mij dat ik nu 'streken' had. Ik heb geen idee waar ze het over heeft hoor. Het rook gewoon zo lekker!  

Ik moest maar even in mijn mandje gaan liggen. Nou vooruit maar want die ligt ook best lekker. 

Vrouwtje ging verder en ineens hoorde ik mijn naam weer. Bobby!! Kom je? oh jee. Weer gesnapt want ik zat alweer in mijn neus in Baileys bakje!! Toen heeft ze hem maar weggezet. Hmmmpf.

 

Toen gingen we lopen buiten!! En hoewel ik dat nog niet altijd even leuk vind, vind ik het op het grote grasveldje wel héél leuk!! Daar waaien allemaal blaadjes en daar kan je heel hard achteraan rennen! 

Bailey mag altijd los op het veldje enik niet. Dat is toch niet eerlijk? 

Normaal ben ik heel rustig aan de riem. Dat kan ik al heel goed. Maar ik kon het niet laten! Ik zag bailey rond huppelen en ineens in mijn enthousiasme wou ik héél hard rennen! Oeps, ik zat nog aan de riem!  Ik sleurde vrouwtje zo een paar meter mee!! Ik ben niet groot hoor, Maar ik ben wel een beetje dik, en héél sterk!! Dus ik dacht ik gooi mijn volle gewicht erin!!

 

Toen zei vrouwtje dat ze binnenkort wel even ging kijken voor een 'rolriem' voor op de veilige veldjes. Het schijnt dat ik dan ook een beetje kan rennen. Lijkt me leuk!!

 

Ik heb vrouwtje al best goed getraind. Voordat ze naar bed gaat, ruimt ze alles hoog op waar ik niet bij kan! Ik kan het namelijk niet laten om los liggende schoenen te pakken en erop te kauwen. Dat is gewoon lekker!!

Maar vannacht had ik iets anders bedacht. Daar vertel ik zometeen meer over.

 

ik moet namelijk eerst even uitleggen dat ik hhéél goed mijn huisje bescherm. Vanmorgen hoorde ik allemaal geluidjes buiten. En toen ging ik heel hard blaffen. En ik kan echt superhard blaffen! Vrouwtje schrok van mij!! Ik wou alleen maar even laten weten dat er mensen bij MIJN deur waren! Vrouwtje zei dat het goed was, en toen was ik maar weer stil. Ik snap er niks van hoor. Wat wil ze nou?

 

Nouja, ze was toch wakker dus kwam binnen. Ik liet héél trots zien wat ik allemaal op de bank had verzameld! Ik had een modderlaars, ja die stond nog bij de deur. Ook hadik een houten dienblaadje gepakt en daar had ik een hoekje afgekauwd. En ook had ik 3 van die mooie ballen uit die gekke boom die hier in de kamer staat!

 

Vrouwtje keek niet blij. Waarom was ze niet blij?  Ik had zo'n mooie verzameling! Ze wou even in mijn bekkie kijken of ik geen splinters had van het hout. Nou dat vond ik niet echt nodig maar ok. Ze zei dat ze blij was dat ik niet aan de kerstballen had gekauwd. Nou moe. Daar wou ik net aan beginnen!!

 

Toen gingen we weer een rondje lopen en kreeg ik weer eten. Vrouwtje zei dat ik een lief schatje ben. Dus het zal wel goed zitten dan!! 

 

p.s. Ik blijf liever een beetje anoniem met dit verhaal..

honden page profiel Vera met Abby & Cantor !Vera met Abby & Cantor ! 3 doggies

honden foto van Vera met Abby & Cantor !

Oh Bobby, ik snap het helemaal hoor, als ik een dood muisje vang en ik breng het naar mijn baasje wordt ze ook niet blij? Maar het is toch een kado? 

En wat een goed idee van die kerstballen, wij hebben sinds kort ook zo'n boom in de kamer staan, en er hangt ook van alles in!  Allemaal vogeltjes.. Hmm misschien vind mijn vrouwtje het wel leuk als ik er een paar voor haar vang.. Of nee misschien beter, ik pak de hele boom wel!! 

 

Nou ik snap de mensen inderdaad ook nooit. ze blijven vreemde wezens.

 

Nou ik ga even weer achter de katten aan, doei!

Pootje van Abby

 

Oja, ik ben trouwens ook een buitenlander, we zijn gewoon buitenlandse matties

honden page profiel ElskeElske 3 doggies

honden foto van Elske

Ha, ha wat leuk geschreven vanuit Bobby's gezichtspunt. Heb net je profiel gelezen, wat super dat je met zo veel geduld en energie voor je honden gaat en ze een tweede kans geeft. 

honden page profiel --

Ha Abby! I

k zou het doen hoor! je baasjes zijn vast héél blij met al die vogeltjes!!  Gelukkig begrijp jij mij! Het Is toch gek, Al die regeltjes waar je je aan moet houden ineens!

 

 

@elske, dankjewel!

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Hee bobby, zullen we samen een keer achter de blaadjes aanrennen? Enne, die mensen zijn maar raar he, ik vind trouwens dat je het hartstikke goed doet hoor! Groetjes van gijs

honden page profiel --

Gijs, Dat lijkt me super gezellig!  Ik ben gek op hondenvriendjes! jongetjes of meisjes, groot of klein!

 

En ik ben ook best trots hoor! Ik vind het hier al superleuk! 

honden page profiel Em1989Em1989 3 doggies

honden foto van Em1989

Arme Bobby..je mag ook niks van je vrouwtje hè. Die kleine boef van mij snapt het wel hoor..sokken ruiken zo lekker en sloffen kun je zo lekker op liggen. En dan wordt het afgepakt omdat het volgens de baasjes geen 'hondenspeelgoed' is. Pff

 

Maar Bobby..jij en je vrouwtje hebben mij in ieder geval erg laten lachen om je boevenstreken

honden page profiel --

hihi, gelukkig maar! Ik ben ook een echt clowntje!

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Nou bobby ik heb net voor 2 achter de blaadjes aan gerend dus dan hoef jij het niet te doen en kan je baasje veilig wandeln. Nu begreep ik wel waarom ik een tuigje aan moet, als vrouwtje hem aantrekt kijk ik soms een beetje boos, maar ik rende een paar keer achter de blaadjes aan bijna de weg op! Gelukkig let mijn baas op. En ach, anders stoppen de autos en fietsers wel voor mij want iedereen vind me altijd zo knap. High five van gijs

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Wat een gewldig verhaal! 

 

Weet je Bobby, zelfs ik een 2 benig wezen snap soms niets van ons, maar volgns mij heb je wel een super baas!

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Nou Bobby, heb je haar al verteld dat t tijd wordt voor kerstkransjes in de boom? ;)

honden page profiel Hemeryck Aïcha Hemeryck Aïcha 3 doggies

honden foto van Hemeryck Aïcha

Hyy Bobby, ik ben Myla, ik spring graag op als ik de jongste poes hier zie, mijn bazin roept dan altijd naar mij, maar waarom? Ik ben toch mooi aan het spelen dan? 

De kerstballen vind ik hier niet zo tof, maar die kabeltjes van de lichten, die zijn toch lekker stevig om op te kauwen.

Ooh, en niet vergeten mijn vrouwtje haar schoenen, ik sleur ze overal mee naartoe, in mijn mandje, doorheen het hele huis. Is toch lekker om op te kauwen? 

En die blaadjes, begrijp ik volkomen. Zeker als de wind ze laat wegwaaien, ik loop daar ook zo graag achter, maar ik heb ook maar 3 meter. Word dan altijd teruggetrokken :(.

Pff, ze is lief hoor, maar ik mag zo weinig. Ik mag nooit uit het bakje van de poesjes eten, maar dat is toch zo lekker? 

 

Nuja, mag wel altijd dicht bij haar liggen in mijn mandje en als ze mij aait en oppakt, vind ik dit supertof. Zal wel geen zo'n kwaaie zijn zeker?

 

Groetjes Myla

honden page profiel --

Gelukkig gijs! Het was vast dolle pret met de blaadjes! Ik heb er net ook weer lekker doorheen gehuppeld! Ik heb vrouwtje haar arm niet uit de kom getrokken vandaag. Goed hè? 

 

Oh kerstkransjes! Die zijn hier ook, maar daar kan ik echt niet bij.. Die zijn van chocola en dan word ik echt heel ziek zeggen ze. Balen!

 

suzanne, ze heeft ook veel geluk met mij hoor! Ik heb al goed geleerd dat als ik doe wat gevraagd word, ik dan een aai en lieve woordjes krijg. Daar doe ik alles voor!

 

Myla, ik kan me helemaal voorstellen dat je die poes intressant vind! Ze bedoelen het allemaal goed hoor. 'voor je eigen bestwil' zeggen ze dan enzo. Ik weet niet precies wat dat betekent maar het zal wel goed zijn!

honden page profiel ellenellen 3 doggies

honden foto van ellen

haha Bobby wat een lekkere boef ben jij zeg

honden page profiel --

hihi dankje ellen!

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^