Wie heeft er de gouden tip

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

We hebben sem van 3maanden en mo van 3maanden.. Ze vinden elkaar hellemaal geweldig. Maar als ze samen los in huis zijn dan hangt mo de hele tijd in zijn vacht en springt die erop. Hij kan niet rustig met sem in 1kamer zijn. En sem de goedzak doet niks terug ookal trekt mo hele plukken haar eruit

Wie heeft de gouden tip voor ons..

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Het enige wat ik kan zeggen is dat het jullie taak is ervoor te zorgen dat sem met rust gelaten word.
Roep mo terug als hij weer naar sem toegaat.
Geef desnoods iets te doen.
Succes

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Als baas voor jou de taak om te zorgen dat alles goed verloopt. Jij maakt regels, zorg voor duidelijkheid. Een pup kent zijn grenzen nog niet, die willen alleen maar spelen. Je oude hond laat alles toe en eigenlijk hoeft hij ook niets te doen. Jij moet ingrijpen. Als je vind dat je pup te vergaat, haal je hem even weg. Zo leer je je pup waar zijn genzen liggen.

 

Borders hebben meestal ook geen uit knopje, daar zul je zeker op moeten letten. Zorg dat je pup genoeg aan zn rust en slaap komt.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

Hier is het nog steeds puppy Murphy die de anderen nog steeds af en toe spelend lastig valt.

Ik kijk het even aan maar als het echt te erg wordt dan grijp ik in. Spelen is leuk maar er zijn grenzen.

Jouw andere hond kent de puppy regels. Toen Murphy nog jonger was deden de anderen ook niks, lieten ze alles toe, ondanks dat Murph al groter was maar is en blijft een pup.

Had soms iets van .. Kom op joh ... Doe iets, maar dat was ook toen aan ons om het te begeleiden en Murphy te leren hoe en wat.

En zorgen dat hij zelf de rust kreeg. Met name in het begin, later deed hij. Het zelf maar eerder bepaalde ik wanneer het tijd was om hem zijnrust te geven omdat we met meerdere honden zitten.



Volgende forumvraag: Wat zouden jullie doen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^