paracetamol

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

Misschien kan je hier ook eens naar kijken.

PeaPure

 

http://www.neuropathie.nu/front/normast-vraag-en-antwoord.html

 

Dat gebruik ik voor Charlie.

honden page profiel WendyWendy 3 doggies

honden foto van Wendy

" Fijn dat de auteur zich vrijwaart voor aansprakelijkheid,Wendy, wekt vertrouwen.
Zal kort toelichten wat ik eerder opmerkte:
Er zijn geen enkele studies omtrent de werking van paracetamol op dieren. De kennis die mijn heeft is puur praktijkkennis. "

 Ik heb een verdomde hoop meer vetrouwen in de Plumbs dan in "ervaring" 

Blaise (Gast)

Wendy, het was niet rot bedoelt. Uit de praktijk blijken medicijnen toch bijwerkingen of schade te berokkenen die als studie en test niet als zodanig bekend was. Door de "praktijk" worden juist medicijnen uit de handel genomen enz. De meerwaarde van praktijk kan je niet simpel wegwuiven. Zelfs medicijnen die voor iets ontwikkeld waren en in de praktijk voor geheel iets anders beter geschikt waren enz. Het is minder zwart/wit dan gesteld wordt. Maar nogmaals, ik bedoelde het niet rot ofzo, het viel me op dat in het boek wat beweerd wordt maar meteen zichzelf vrijwaren voor de stelling.

honden page profiel WendyWendy 3 doggies

honden foto van Wendy

Het boek is gebaseerd op gepubliceerd onderzoek. Vandaar dat er meerdere doseringsregimes genoemd worden met referentie naar de bron. En het advies om die bron daadwerkelijk te lezen (niet dat ik dat doe) 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Epilepsie bij 14 jarige hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^