En dan loop je zomaar een stel Podenco's tegen het lijf! (filmpje)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Inmiddels alweer een paar dagen geleden, vond het zo'n leuk filmpje dat ik hem met jullie wilde delen, maar.. vergeten. Ik word ook een dagje ouder hé! ;-)

Zaterdagochtend ben ik lekker met het Podde-trio de duinen in gegaan. Luuk kan prima loslopen en op bepaalde punten van de route gaat het ook met Cosmic hartstikke goed! Wispa mag alleen even los om met Cosmic te spelen wanneer Cosmic haar uit zit te dagen, als ze los loopt zonder "entertainment" gaat ze haar eigen plezier opzoeken :-D

Dus we liepen gezellig over de duinvlakte en ineens zien we twee dames lopen met vijf hondjes, waarvan vier Podenco's! Eentje rent in het filmpje achter Wispa aan, Wispa heeft even een dubbelganger, haha. Wel bijzonder, die van mij blind, die van haar was doof.

Tijdje staan kletsen en was hartstikke gezellig, alleen.. was ik vergeten Wispa weer vast te pakken toen het spel stopte omdat ik zo stond te kletsen.. Wispa ging er dus op haar dooie gemakje vandoor (maar luisteren, ho maar!) en ik en de Podenco-dames (hehe) wisselden telefoonnummers uit voor het geval zij Wispa zouden zien of voor het geval ik hulp nodig had.

Na een uur wachten en fluiten nog steeds geen Wispa, dus besloot ik deze mensen te bellen. Samen hebben we nog een half uurtje lopen zoeken totdat Wispa ineens weer ergens opdook. Helemaal onder de poep en moe en voldaan, ik geloof dat zij wel een leuke middag gehad had! ;-)

Ondanks het niet helemáál geplande einde vond ik dit zo'n onwijs leuk filmpje. Heerlijk om ze zo over de vlakte te zien stuiven. Ik wil hem jullie dan ook niet onthouden :-)

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Ik kan hem filmpje niet zien :( 

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Hmm, hij zou op "public" moeten staan.. iemand anders ook problemen met het zien van het filmpje?

honden page profiel SaraSara 3 doggies

honden foto van Sara

Ik kan hem zien! Leuk filmpje! Wat een racebeesten zeg...

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

" Ik kan hem zien! Leuk filmpje! Wat een racebeesten zeg... "

 



Yay! ;-) Racen doen ze graag, deze zandvlakte is daar dan ook erg geschikt voor, hihi. Behalve dan dus dat Wispa zo nu en dan een salto maakt.. O-)

honden page profiel chaitanchaitan 3 doggies

honden foto van chaitan

Luca..... Zucht

honden page profiel chaitanchaitan 3 doggies

honden foto van chaitan

<3 Het werkt weer eens niet andere zucht...

honden page profiel Renee en XabiRenee en Xabi 3 doggies

honden foto van Renee en Xabi

Wauw wat gaaf! Zijn er trouwens podenco wandelingen of dergelijke in Nederland? Lijkt mij gaaf om een keer heen te gaan met mijn podenco :-)

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Jazeker! Het eerste weekend van mei heb je Podencodag in Oss. Hartstikke leuk! Verder organiseren stichtingen regelmatig wandelingen :-)

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Leuk filmpje,wat kunnen die rennen ,je kan ze bijna niet volgen.
Wispa moest natuurlijk iets speciaal doen en alleen op stap gaan,gelukkig terug gekomen vies en vuil :-D

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Het leven met Wispa is nooit saai ;-) Dit was domweg mijn eigen fout, dit zijn de enige momenten dat Wispa los mag - wanneer ze met Cosmic speelt op de zandvlakte. Ze moet daarna gewoon meteen weer vast, maar ja, als je domme vrouwtje staat te kletsen en niet op staat te letten.. dan moet je toch zelf iets verzinnen om je te vermaken? ;-)

Volgende forumvraag: Echte broer en zus...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^