6 seconden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Amélie†Amélie† 3 doggies

honden foto van Amélie†

Ik zit hier echt met een grijns van oor tot oor! Geweldig...een Newfy op topsnelheid. Ik zou de krant bellen...unieke situatie dit!

Volgende keer die frikandellen gewoon in de magnetron laten liggen zou ik zeggen. ( hoewel....die kan waarschijnlijk ook binnen 10 seconden open met een beetje oefening...)

honden page profiel Dobber †Dobber † 3 doggies

honden foto van Dobber †

Haha, slimme hond! Het is toch ook niet eerlijk, als de baasjes iets lekkers krijgen, dan mag de hond ook  ;). 

honden page profiel teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.teckelventje Lobke Lodewijk en de rest. 3 doggies

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Dat noem ik nou een rechtvaardige straf, uitwaaien op het strand. of het hem zal leren niet meer te stelen is een ander verhaal. overigens ben ik weer eens mijn broodje  vlees kwijt en nee geen hond of kat die waren niet in de kamer, wel mijn broer . heb hem gezegd dat hij dus direkt kon ophoepelen de kruimels zaten in zijn baard en snor. ja zegt die lobke gooide het van tafel af . nou Lobke en Lodewijk waen in de keuken waar ik hen net vlees gaff . dat een dier wat jat oke maar mijn broer dat kan er bij mij niet in. heb hem ook gezegd niet te komen met de kerst  was woest. Hein.

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Haha... Hoe vaak heeft hij gecronometreerd hoelang jij erover doet om wat drinken te pakken.  Keer op keer schatte hij z'n kansen in en voerde hij in gedachten die handeling uit...

 

Tot... vandaag... Met die frikandellen moest het lukken.  En ja, die onschuldige blik was ook goed geoefend.  Een ongelooflijke snelheid en een absoluut onschuldige blik.  Niemand zou het ooit weten. 

Minpuntje in het denkpatroon was dat er gewoon geen andere verklaring is...

 

Misschien... Nog wat laten oefenen en dan met een deurwaarder erbij en opname in het Guinnes Book of Records!  Je asielzoekert wil er alvast voluit voor gaan ! 

honden page profiel delubodelubo 3 doggies

honden foto van delubo

Hahahaha geweldig!

honden page profiel YvonneYvonne 3 doggies

honden foto van Yvonne

Haha, de boef!

honden page profiel JapjesJapjes 3 doggies

honden foto van Japjes

Whahahahahahahahahaha

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^