Brokkivoor

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel CelineCeline

Hebben jullie vers etende honden dat nou ook,dat ook al geef je ze 365 dagen per jaar kvv,op het moment dat je ze een handje brok geeft ze vreten alsof hun leven ervan af hangt?Ik kreeg bij de dierenwinkel een paar van die kleine proefzakjes van RC Shih Tzu omdat mijn Shih's mee waren,ik kreeg er 4 en heb een zo'n zakje door de keuken heen gestrooid konden ze lekker zoeken.Nou nou als of ze nooit wat te eten kregen.En ik iedere maand maar 30 kilo kvv sjouwen.(ps tis voor mij geen reden om de overstap naar brok te gaan maken hoor!)

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Verandering van spijs doet eten.

Als jij zes dagen in de week stamppot eet (andijvie, zuurkool, boerenkool, witlof, spruitjes, hutspot) en je krijgt zondag patat dan smaakt dan ook éxtra lekker.

 

Mellow was laatst 3 nachten uit logeren. Kreeg haar eigen eten mee (Orijen 6 fish), maar toen ze zag dat Misty en Aysa KVV kregen besloot ze dat ze geen brok wilde "ik ruik lekker vlees, dat wil ik ook!"

Ze at dus ook niet. En ze had geluk: ze kreeg vlees van Ina 

Trapte later op de dag ook niet in het geintje van 'knappe hond, hier heb je een lekker snoepje' (haar brokjes).

 

Eenmaal thuis at ze haar brokken weer met smaak.

honden page profiel CelineCeline

Hahaha,ja ze weten precies hoe ze ons zover krijgen.

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Casper is ook gek op wat brokjes naast zijn vlees. Ideale beloning voor in je jaszak 

honden page profiel CelineCeline

" Casper is ook gek op wat brokjes naast zijn vlees. Ideale beloning voor in je jaszak  "

 Ooooh neeeee,dan ken je mijn vijf honden niet,als ze weten dat er iets eetbaars in mijn jaszak zit wat voor hun bestemd is,dan zetten ze geen stap meer.Dan is het echt pure chantage,zo van; eerst ons aandeel anders blijven lekker tegen je opspringen.Ik zal vanmiddag wel weer zo'n zakje in de kamer rondstrooien,het is nu toch rotweer hebben ze weer even wat te doen.

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

Nou nee, eerder andersom. Hier wordt 6 dagen vers en 3 dagen brok gegeten. Geen vast ritme, gewoon hoe het uitkomt. Het heeft 9 jaar geduurd om uberhaupt een brok te vinden die ze lekker vindt. Meer dan 80 gram (advies bijna het dubbele) hoeft ze echt niet. Als ze na een paar dagen brok weer vers krijgt kan er met gemak een halve kilo in. Normaal krijgt ze 300 gram. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ja hoor. Zo gauw ik bij mn zusje ben gaat puck op zoek naar de bak met brokjes en zal ook echt niet schromen om hem leeg te eten en dat terwijl Puck vroeger haar eigen bak met dezelfde meuk altijd liet staan! Ik moet dus zorgen dat ik als eerste de bak met brokken heb gevonden en hem ff wegzetten hahaha.

honden page profiel CelineCeline

Ja haha en daarom zijn er mensen die het zielig vinden dat wij vers voeren,whaha,dan zeggen ze ach zie je nu hoe lekker ze die brokjes vinden....Ja leuk voor ze,maar ze moeten gewoon hun vleesjes eten.(De stakkers...haha)

Volgende forumvraag: Vers vlees bestellen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^