Wolfsblut groooote brokken voor Chihuahua, kan/mag dat?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel CelineCeline

" Nee, manlief is 's morgens vroeg weg en 's avonds laat thuis. "

 Oke maar is het dan veel moeite om een bakje kvv neer te zetten voor hij gaat en 's avonds als hij thuis komt de 2e keer voert?Het is toch in het belang van het hondje dat hij goed eet?Ik vind het oprecht vreselijk voor je dochter maar de hond kan er niks aan doen en hij mag echt niet vermageren dat vind ik zielig.Manlief kan de oplossing bieden lijkt me.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Denk dat het, zoals Celine ook zegt, toch niet zo moeilijk kan zijn dat je schoonzoon 's morgens een gesloten bakje KVV op het aanrecht zet? Kan dat lekker op kamertemperatuur komen en hoeft je dochter alleen maar het dekseltje eraf te halen en het bakje op de grond te zetten, kan hondje lekker smikkelen.

 

Als er echt kleine varianten te koop zijn (van die deelblokjes) hoeft je dochter er weinig anders mee te doen dan op de grond zetten.

 

Mijn vriend gruwelde van KVV, ik hoefde hem ook écht niet te vragen om rollen te halveren en al helemáál niet om een pakje Smuldier pens te openen, maar als hij het alleen maar van afgesloten bakje in haar voerbak hoefde te gooien deed hij dat wel (met een blik vol afgrijzen, maar dat terzijde).

 

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik

honden foto van Yin, Yang & ik

" Haha, off topic terug...

Ja, altijd zo klein, ik weet niet waar je ze bestelt?
Ik in Duitsland, voor mij namelijk goedkoper. "

 

Okee ik in België maar zal ook eens op de Duitse site kijken of dat scheelt in prijs en of ze ook naar de UK verzenden.

 

Ach ja het gaat er met evenveel smaak in hoor, al is dat niet moeilijk bij Loco ...alleen jammer dat het zo snel en nog makkelijker uit de Wubba knalt. Kauwen doet hij toch nooit tenzij het een bot is dus wat dat betreft maakt de smaak bitter weinig uit . ...zodra hij ook maar even het idee heeft dat het door zijn strot past wordt het af geslikt.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Off topic 

 

Is TOTW even goed van kwaliteit als Wolfsblut ? 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Konijnenkeutels
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^