Snack alarm!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Kaatje en Hailey (Speedy† Tessa†)

Onze Speedy is blind, doof en dement. De dames waren wakker en ik maakte daarom snel hun eten klaar (voordat ze weer gingen slapen, tsja oude dames slapen veel). Toen ik met de etensbak binnenkwam bleek dat Speedy alweer lag te slapen.

 

Ik stond te twijfelen wat ik moest doen, wakker maken of niet? Tessa stond ondertussen om me heen te dansen dat ze wilde eten en daar kwam het...

ik zag het neusje van Speedy heen en weer gaan en datzelfde neusje maakte onze hoogbejaarde dame wakker! Daar ging de neus de lucht in en ze wilde het geurspoor gaan volgen, eenmaal de mand uit was ze het spoor weer helemaal bijster en wist ze het niet meer. Ze kon de etensbak niet vinden, dus ik was haar blindegeleidehulpje.

 

Maar wat was dit bijzonder om mee te mogen maken, vanochtend was ik nog zo verdrietig om alles wat Speedy niet meer kan en nu laat ze me zien wat ze nog wel heel goed kan. Echt een lichtpunt vandaag, dankjewel Speedy!!

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

Fijn dat je van het moment genoten hebt, en dat Speedy haar neus het nog perfect doet :-D

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde 3 doggies

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Hé wat mooi zeg. Die lieverd laat nog eens goed zien dat ze nog steeds niet verslagen is hoor! Ik kan me zo goed voorstellen dat je enorm geniet van schijnbaar kleine dingen....

Ik noem dat mentale foto's maken. Ze staan in je geheugen

Fijn dat je t wilde delen

honden foto van Kaatje en Hailey (Speedy† Tessa†)

Ieder zintuig die het nog doet wordt hier toegejuicht en het is mooi om te zien hoe sommige zintuigen wat taken over kunnen nemen.

 

Het was zo'n bijzonder wakker worden moment, had ik het maar kunnen filmen. Het is een moment die ik nooit zal vergeten.

 

Reuk en tastzin, daar moet Speedy het van hebben!

honden page profiel SammySammy

honden foto van Sammy

Zo mooi!! Super speedy <3

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^