Jeugdpuistjes

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel theotheo

Vandaag naar de da geweest , omdat Bruno bulletjes op zijn onder lichaam had en vooral tussen de lies. De da zij dat dit vaker voor kwam bij jongen honden en dat dat ook wel is jeuk puistjes werden genoemd. Hij heeft Bruno een spuitje en 10 daagde antibiotica gegeven. Nu is mijn vraag heeft jullie hond hier ook last van gehad en wat hebben jullie er tegen gedaan. Bruno is nu net 8 maanden

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

een keer bij een hond van me, niet Bamse, maar door verkeerde voeding in een pension... ze kwam verzorgd terug maar met op haar hele huid puistjes... bubbels, andere voeding dan dat ik haar gaf.

 

na goede voeding weer ging dat vanzelf wel weer over, maar puskopjes zaten erop. geen antibiotica voor gegeven, en ook geen spuit, de spuit zou zomaar een cortisone zijn, en mijn hond was nog heel jong , ik heb er vanaf gezien, maar ik heb jouw hond natuurlijk niet gezien. de dierenarts zal het zeker beter weten dan ik .

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen

honden foto van Eurasier jongen

Ja hoor , ooit een pup gehad met jeugdpuistjes ( hier geen jeuk puistjes) en wij besloten ook om een behandeling te starten, daar het beduidend erg was.

Overigens alleen onder de kin. Wellicht heb je wat aan onderstaande link.Maar of je nu wel of niet voor behandeling bent welke de DA voorschrijft.

Dit is wel de behandeling die een DA voorschrijft en meestal afdoende is.

Ben je er gelukkig mee, nee dat niet.

Zijn er andere manieren, wellicht wel.

 

http://www.diernet.nl/jmsitedata/index.php/hondkatmenu/11-huidhondkat/18-acnehond

honden page profiel Ilse Ilse

honden foto van Ilse

Onze labrador pup had het ook.op de kale huid rond zijn piemel. Toen bij de vaccinatie ik het aan de arts liet zien zei die ook.jeugdpuistjes bij pups. Ging vanzelf over. En idd is uit zichzelf over gegaan. Kan me niet meer herinneren hoe snel denk al met paar weekjes. Ik weet niet hoe erg jou pup het had natuurlijk dus kan niet goed beoordelen maar is het niet wat heftig ook gelijk antibiotica te geven aan zon klein pupje. Had hij erge klachten of liet je net als mij toen de tijd het even zien voor de zekerheid?

honden page profiel Ilse Ilse

honden foto van Ilse

Oh sorry niet goed gelezen ik las jeugd puistjes. Jij hebt het over jeuk! Sorry! Vergeet mijn vorige reactie.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Jeugdpuistjes; hier ook gehad

Ging vanzelf over.

 

Hou even de ab van je da aan, zie wat dat geeft bij 'jeukpuistjes'.

honden page profiel theotheo

Jeugdpuistjes moest het Zijn excuses

Volgende forumvraag: To click or not to click?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^