Radeloos

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RiaRia

honden foto van Ria

Ik wens je heeeel veel sterkte voor de 29e en voor de tijd daarna .Uit liefde laat je hem gaan.Heel moedig.

Een ban in zo'n zware en moeilijke situatie, komt heel vervelend over. Goed dat je als gast toch nog gereageerd hebt in je eigen topic. Waarom wordt die ban niet opgeheven zodat ze onder haar eigen profiel in deze moeilijke tijd, het verdriet een beetje kan delen op HP.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Ik wens je heeeel veel sterkte voor de 29e en voor de tijd daarna .Uit liefde laat je hem gaan.Heel moedig.
Een ban in zo'n zware en moeilijke situatie, komt heel vervelend over. Goed dat ze als gast toch nog gereageerd heeft in haar eigen topic. Waarom wordt die ban niet opgeheven zodat ze onder haar eigen profiel in deze moeilijke tijd, het verdriet een beetje kan delen op HP. "

 Dat zal vast wel uitgezocht worden als ze een nieuw profiel aanmaakt. Een ban wordt niet zo maar gegeven, maar als t een foutje is komt t vast goed.

honden page profiel Staffiegirl Staffiegirl

Bedankt voor de reactie's!! Ja het is zeker moeilijk... . Ben net even thuis geweest en dan is hij weer zo vrolijk leuk kwispelen e.d. en dan gaat hij even bij me zitten en dan wil ik hem aaien dan loopt hij weer grommend weg...... de komende dagen nog meer even flink verwennen.....

 

 

Ik heb al een profiel aangemaakt, zoals jullie kunnen zien. Ik kan als gast op mijn mobiel niet meer inloggen dan kreeg ik een berichtje dat ik een afkoelperiode had tot volgend jaar mei omdat iemand mij gemeld als een ander persoon die een ban heeft.... erg vreemd maar goed ik heb nu een profiel

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" Bedankt voor de reactie's!! Ja het is zeker moeilijk... . Ben net even thuis geweest en dan is hij weer zo vrolijk leuk kwispelen e.d. en dan gaat hij even bij me zitten en dan wil ik hem aaien dan loopt hij weer grommend weg...... de komende dagen nog meer even flink verwennen.....
 
 
Ik heb al een profiel aangemaakt, zoals jullie kunnen zien. Ik kan als gast op mijn mobiel niet meer inloggen dan kreeg ik een berichtje dat ik een afkoelperiode had tot volgend jaar mei omdat iemand mij gemeld als een ander persoon die een ban heeft.... erg vreemd maar goed ik heb nu een profiel "

Dat vrolijk kwispelen zegt niks bij een staff,toen mijn stafford een verstopping had,ging hij kwispelend de da begroeten,die geloofde niet dat mijn hond zo ziek was er was niks te zien op de foto's,ook de andere da's  in de praktijk geloofden mij niet,ik werd gek,ik wist dat mijn hond dood zou gaan als hij niet werd geholpen.Na 5 dagen ben ik naar belgie gestuurd en daar is hij met spoed geopereerd het was kantje boord.(heb nu een andere da)

Mijn hond was aan het doodgaan en hij kwispelde nog en geloof maar dat hij veel pijn had,toen hij niet meer kwispelde was het bijna te laat.

 

 

 

 

honden page profiel nathaliek18nathaliek18

honden foto van nathaliek18

Heel veel sterkte en ik denk ook dat je een goed keus maakt

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry


 Een ban in zo'n zware en moeilijke situatie, komt heel vervelend over. Goed dat je als gast toch nog gereageerd hebt in je eigen topic. Waarom wordt die ban niet opgeheven zodat ze onder haar eigen profiel in deze moeilijke tijd, het verdriet een beetje kan delen op HP. "

 

zoals ik al schreef is er van een ban niets vinden dus opheffen gaat dan moeilijk, maar het probleem lijkt opgelost gelukkig.

honden page profiel Staffiegirl Staffiegirl

" Dat vrolijk kwispelen zegt niks bij een staff,toen mijn stafford een verstopping had,ging hij kwispelend de da begroeten,die geloofde niet dat mijn hond zo ziek was er was niks te zien op de foto's,ook de andere da's  in de praktijk geloofden mij niet,ik werd gek,ik wist dat mijn hond dood zou gaan als hij niet werd geholpen.Na 5 dagen ben ik naar belgie gestuurd en daar is hij met spoed geopereerd het was kantje boord.(heb nu een andere da)
Mijn hond was aan het doodgaan en hij kwispelde nog en geloof maar dat hij veel pijn had,toen hij niet meer kwispelde was het bijna te laat.
 
 
 
  "

 Ja ik weet het dat het niks zegt als een stafford vrolijk kwispelt. We hebben meer staffords dus we weten er alles van helaas.. 1 van onze teven heeft na een sterrilisatie een bloeding gekregen het bloed liep uit haar buik en ze stond nog te kwispelen kom gaan we spelen. En een andere teef van ons is na de geboorte van haar pups overleden en de avond voor de bevalling heeft ze nog met ons lopen spelen met haar bot terwijl ze al dood en dood ziek was. Dus ja het is heel herkenbaar maar voor jezelf wil je het niet toegeven dat 1 van je maatjes ziek is en ze laten gaan. Liever wil je die keuze niet maken. We hebben trouwens wel besloten om ons maatje morgen te laten inslapen persoonlijk trek ik (en me partner)het niet om nog een week te wachten. Afgelopen weekend was al erg emotioneel....  

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Staffiegirl ik begrijp je beslissing.

Heel veel sterkte!

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Heel veel sterkte morgen, ik kan me goed voorstellen dat je niet zo lang wilt wachten. 

honden page profiel Hemeryck Aïcha Hemeryck Aïcha

honden foto van Hemeryck Aïcha

Veel sterkte met de beslissing die je hebt genomen! Ik zou in deze situatie ook liever mijn dier uit zijn lijden verlossen. Het is een zeer moedige beslissing die je maakt. Zeker nu met de feestdagen!!! 

honden page profiel Staffiegirl Staffiegirl

Hallo Allemaal. 

 

Bedankt voor de reacties. Ons maatje is gisteren vredig ingeslapen. Het doet ontzettend veel pijn en verdriet maar het is beter zo.  

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Staffiegirl heel veel sterkte met het verlies van je maatje!

honden page profiel Hemeryck Aïcha Hemeryck Aïcha

honden foto van Hemeryck Aïcha

Heel veel sterkte!!!!

honden page profiel annekeanneke

honden foto van anneke

Heel veel sterkte met dit verlies. 

honden page profiel RiaRia

honden foto van Ria

Ik wens jullie heel veel sterkte!

 

honden page profiel Nomen NescioNomen Nescio

Sterkte. Zoals velen onder ons, weten we wat het is om een vrindje te verliezen. Het is niet anders, beter voor de hond. Maar jij  zit er maar mee. Gun jezelf het rouwproces.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: paracetamol
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^