Gijs moe!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

x

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Moe, sloom, geen zin dat herken ik niet. 

 

Dat de wandelingen langer kunnen gaan duren wel, rond de 6 maanden kan de puperteit beginnen, dan kunnen ze gevoeliger worden voor geurtjes. En willen ze ook wat meer zelf hun eigen zin doen.

 

Kan ook zijn dat er nog een paar tanden of kiezen doorkomen.

 

 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik herken het ook niet, wat Gijs heeft, misschien doe je toch wat te veel ? een jonge hond van zes maanden zou juist actief moeten zijn, ene rebel. en overal bij willen zijn... en onvermoeibaar.

geef je hond Gijs zijn tijd als hij even hier en daar wil ruiken, en laat hem los als het veilig is.

sloom behoort niet aan een hond van 6 maanden. groeipijn ? hier altijd reuzerassen gehad, nimmer groeipijn, als je daar een vermoeden van hebt, zou ik langs de dierenarts gaan en je hond even laten onderzoeken, en eens kijken of de voeding goed is.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

x

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

geen zorgen maken over Gijs, Gijs is aan het puberen en wordt vanzelf volwassen, en als je echt denkt dat het niet goed gaat, groeipijnen waar je het over hebt, dan zou ik een check doen bij je dierenarts. maar denk niet dat dat aan de orde is ? merk je met lopen wat aan Gijs ?

je moet ook niet iedere dag tot het uiterste gaan, Gijs niet laten gaan, zelf maat houden, de ene dag mag best wat meer maar dan ook een rustdag inlassen, spieren groeien mee, maar mogen niet overbelast raken, misschien is dat een rede waardoor Gijs even wat slomer is dan anders, rust doet iedere hond goed.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

x

Volgende forumvraag: Diarree door brokken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^