Wat vind je erg vervelend..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel delubodelubo 3 doggies

honden foto van delubo

hmm, goeie vraag...

 

ik kan mij heel erg ergeren aan honden met een prikband of dikke slipketting. vind het er gewoon naar uitzien, en gevaarlijk als ze los lopen en willen spelen, er zal wat achter blijven hangen of net wat.

 

vissers!! afgelopen zondag nog erg geiriteerd de wandeling begonnen. wij komen aan bij ons gedoocht uitlaatgebied. het is een graasplek voor koeien maar je mag van de eigenaar daar je honden uitlaten en los laten lopen, zolang je er maar voor zorgt dat je honden de koeien met rust laten en je de poep opruimt. is natuurlijk geen probleem, voor wat hoort wat. maar dan zitten daar ook van die chagerijnige vissers waar nog geen goedemorgen uit kan. zo dus ook zondag...

 

we halen de honden uit de auto en die twee beginnen lekker te snuffelen en te rennen naar het stukje water aan het begin van de route. dit is een plek om boten het water in te rijden, dus hun kunnen er lekker inlopen zonder weg te zakken. dit is vaste prik. maar er zaten op dat moment 2 vissers. die ik even niet in de gaten had, fout van mij. ik wil net lucky bij me roepen omdat ik ze zag en die man begint ineens met zn handen te zwaaien en te schelden van kutjoekels hier en klote honden daar. dus ik stond zowat te koken en ben er heen gelopen. die man was compleet rood aangelopen en begon over zn maden die op de grond lagen. hij begon: 'jou hond'...ho stop zei ik, mijn hond niks, die staat er 2 meter vandaan als jij gewoon rustig was blijven zitten had je ook niet dat bakje omgeschopt...zo stil. ik wil weglopen met een goedendag begint ie weer te schelden, dus ik draai om en zie dat lucky naar die man staat te kwispelen...echt het leek alsof ie er stond met een grijns en keihard NA-NA-NA-NAAAAA stond te roepen...ik schoot me toen een partij in de lach, waarop die man me nog harder begon uit te schelden en ben lachend doorgelopen;)

 

honden page profiel IreneIrene 3 doggies

honden foto van Irene

Wij hebben een hangplek, zo'n hokje, speciaal neergezet voor de hangjeugd. ze zijn lief voor Misa. Toch erger ik me groen en geel aan ze. Ze zijn er iedere dag, de hele dag. Ik moet iedere keer langs ze als ik mijn 'korte route' loop. Misa krijgt knuffels en ze doen alsof ze mij niet zien. Waardoor ik onderhand niet meer weet hoe ik me moet gedragen. 

 

Ik irriteer me ook aan maaimachines. Die laten iedere keer een spoor van dode muisjes en kikkers achter. En ik vind dat hoge gras en riet veel mooier.

 

en ik irriteer me als ik op mijn eenzame stukje, waar nooit iemand loopt, er plotseling toch iemand loopt :-).

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

"  Tja... dan beloon je die mensen juist om meer troep te maken. Zij weten nu dat het voor hun wordt opgeruimd. Dan wordt het alleen maar erger en mag jij steeds meer troep opruimen.
 
Waar ik me aan erger... eerder als olly trekt. Dit wanneer hij een kat ziet ofzo. Kan snel opgefokt raken, dat geef ik zelf wel toe. Hier is het sowieso wel schoon. "

 Nee dat is dus in de praktijk niet zo. Ik maak een stukje schaamte bij ze los, ze zien me opruimen namenlijk. De rommel is beduidend minder geworden schreef ik ook al. Goed voorbeeld doet goed volgen werkt nog steeds.

 

En wat Wakkere Hus ook schrijft, waar veel rommel ligt wordt sneller wat bij gegooid. Valt-toch-niet-op mechanisme.

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Ik erger mij vaak terwijl ik Kelly uitlaat op een VOETpad met een mooi parkje (veel gras en bomen en één van de enige plekken waar honden in mijn buurt los kunnen lopen).

 

Nu moeten fietsers altijd iets verder fietsen om de wijk uit te komen, dus wat doen ze? Ze fietsen over het voetpad waar veel mensen hun honden los laten lopen...

 

Vervolgens krijg ik vaak boze reacties van de fietsers naar mijn hoofd geslingerd of ik mijn hond niet even bij me kan houden, omdat ik 'toch kan zien dat er fietsers fietsen'. 

 

Ik wordt dan altijd zo kwaad! En meestal krijgen deze mensen dan ook een nare reactie terug. ZIJ mogen hier niet fietsen dus ZIJ moeten maar ergens anders heen, niet ik! Ik word alweer boos als ik er over schrijf... 

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz

honden foto van Len@ en Jazz

O ik lees het al,om al die dingen die jullie beschrijven maak ik me ook kwaad.

Wat erg

 

En toch..we zijn blij dat we iedere dag met de honden naar buiten gaan en dat ze pret hebben,nouja meestal dan.

En daar doen we het voor!

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Autogordel voor een hond?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^