Hondenhotel

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Roosje (Gast)

Wij gaan een maand op vakantie en nu heeft onze oppas opgezechd dus wordt het een pension nu zeggen ze dat een doberman geen maand in een pension kan en zelf heb ik ook mijn twijfels omdat ze erg aan ons hangt  het zijn tenslotte erg gevoelige honden en erg aanhankelijk aan de baas is er iemand die mij gerust kan stellen.        

honden page profiel Linda & MayroLinda & Mayro

honden foto van Linda & Mayro

Ik lees meer dat jij denkt dat jouw hond er niet tegen kan. Je hebt honden die weigeren te eten, omdat ze te zeer van slag zijn. Ik denk ook niet dat we dat bij onze hond moeten doen, zo'n pension. Zou je eens in je familie/ kenniskring kunnen vragen of mensen je uit de brand willen helpen?

Roosje (Gast)

was dat maar waar, maar voor een grote hond heeftniemand plaats, dus wie wil me uit de brand helpen

 

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Jij kent je hond natuurlijk het beste, dus de mensen die jou en je hond niet kennen kunnen niet zomaar zeggen "het zal best meevallen".

Ja, misschien valt het mee, maar misschien ook niet, dat is op voorhand niet te zeggen.

 

Misschien als je je aanmeld, wat meer verteld over jezelf en je hond (waar woon je, hoe oud is je hond, kan hij met andere honden/dieren, kan hij alleen zijn, waar wonen jullie), dat er dan iemand is die jullie uit de brand kan helpen.

 

Vind het (zo vanuit je korte openingspost) wel vreemd overkomen dat een oppas zomaar opzegt, maar goed, ik weet natuurlijk de reden niet.

 

Ik zou mijn hond niet graag een maand in een pension doen. Een week ook niet trouwens. Sterker nog, ik heb er al moeite mee dat ze binnenkort een paar dagen uit logeren gaat omdat wij een paar dagen weg gaan. Ik weet dat ze bij hele lieve mensen (man, vrouw, zoon) terecht komt, het is ook vooral mijn eigen gevoel

Drie jaar geleden was ik 3 dagen zonder haar, verder nooit meer, dus ik heb er waarschijnlijk meer moeite mee dan zij 

En misschien denkt ze na 4 dagen "o hoi, zijn jullie er weer" 

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

Meld je aan bij hondenoppas gezocht.nl

daar zijn ook prive mensen die een hond inhuis nemen en je kan op locatie zoeken

Volgende forumvraag: voeding
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^