cursus hondentrimmer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Shana (Gast)

Beste,   Ik zou graag de cursus hondentrimmen volgen. Dit heb ik al geprobeerd maar was niet geslaagd wegens een tekort aan honden, de eigenaars wouden het wel maar vonden de afstand te ver. Ik woon namelijk te Leuven & volgde deze cursus bij Syntra Asse. Zopas ben ik beginnen werken, bij het eerste het beste wat mij wel aanstond. Nu zou ik zowel de avond- als de dagopleiding niet kunnen volgen. Ik zou bij Syntra enkel de vachtgroepen 8,10 en 11 moeten inhalen, zouden jullie mij aanraden dit via thuisstudie te doen?

honden page profiel TomTom

honden foto van Tom

Ik doe het via thuisstudie, maar dan moet je het echt hebben van je stageplaatsen. Vind je goede plaatsen dan heb je een goede opleiding, heb je slechte stageplaatsen dan is die opleiding eigenlijk waardeloos. 

Voordeel is wel dat je zelf je stageplaatsen kunt kiezen, en dus zelf kunt bepalen wat en wanneer je daar leert. Qua diploma heb je achteraf eigenlijk hetzelfde, maar als het de bedoeling is om in een trimsalon te gaan werken, dan gaan ze je denk ik wel eerder aannemen met een diploma van syntra, dan met een diploma via thuisstudie.

shana (Gast)

Volg je deze cursus via centrum voor afstandsonderwijs of een andere?

Ik zou het graag terug via syntra doen maar aangezien ik nu werk komen de uren niet zo goed uit om dit in avondopleiding te volgen, aangezien ik maar enkele vachtgroepen moet inhalen.

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Ik volg:-)

Volgende forumvraag: Faya's nieuwe tuig
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^