Zenuwachtige hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anne en DieselAnne en Diesel

honden foto van Anne en Diesel

Ik heb net een groot stuk gelopen met mijn hond, toen hij door het gras liep, sprong hij er opeens uit en liep vervolgens eventjes mank, ik heb zijn poot nagekeken maar kon niets vinden en later liep hij ook wel weer normaal. Nu we weer thuis zijn doet hij enorm zenuwachtig. Constant heen en weer lopen, ergens even een paar seconde liggen en weer verder lopen, overal snuffelen. Hij doet vreemd, zo doet hij anders nooit. Moet ik me zorgen maken?

Oja, het is een klein hondje van 1,5 jaar.

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Misschien is hij ergens van geschrokken of ergens op gaan staan.
Je kan kijken bij de volgende wandeling of hij wel het gras weer in durft.

Ik denk dat het zenuwachtige thuis daar ook mee te maken hebt.

honden page profiel Linda & MayroLinda & Mayro

honden foto van Linda & Mayro

Heeft hij geen last meer van zijn pootje, je mag hem overal aanraken? Of merk je dat hij toch zich even verstapt heeft en dat het nog gevoelig is? Of een spiertje verrekt?

 

Het kan ook zijn dat door de schrik hij nog een beetje stressig is. Dat hij daardoor toch energie heeft waar hij even geen kant mee op kan... Kun je even met hem spelen? Misschien dat hij daarin zijn energie even op een positieve manier kwijt kan.

Volgende forumvraag: ik krijg geen meldingen meer ???
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^