help me out. ..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel dyfaine dyfaine

honden foto van dyfaine

Hallo allemaal

 

Ik weet t ff niet meer...spikey at vanaf t moment dat hij hier is Kivo compleet. Tot hij ziek werd en dat niet meer wilde eten. Toen smolke graanvrij gekocht hij eet t maar echt dat ik denk dat hij t lekker vind nee..

 

Nu dus vd week weer Kivo geprobeerd en meneer eet t weer. Maar nu wil ik graag overstappen naar kleinere portie rollen. Ik zag dat naturis dit heeft van 150 gr en energique ook.

Nu vroeg ik me af zijn beide compleet voeding want dat kan ik niet goed vinden.

 

Of hebben jullie nog andere opties.  Spikey is een klein hondje dus hoef geen 60 kilo te kopen ???? en vind dat snijden van die grote rollen zo vervelend. 

 

Hoor graag of jullie nog tips voor compleet hebben want ben bang als ik bepaalde soorten ga geven hij niet alles binnen krijgt.

 

Bedankt alvast.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Farmfood heeft ook hele kleine rolletjes (al is niet iedereen te spreken over Farmfood). 

- Rollen van 1,25 kilo.

- Pakken van 2 x 400 gram.

- Pakken van 9 x 110 gram.

Die laatste heb ik ooit per ongeluk gekocht (in  plaats van de 2 x 400 gram). Vond het eigenlijk wel handig, kreeg ze 's morgens zo'n rolletje en 's middags 1/3 van een kilorol van een ander merk.

 

Prins heeft volgens mij ook blokjes of driehoekjes ofzo, maar die ken ik verder niet.

 

Kun je op de website niks vinden van Naturis en Energique?

Heb zelf wel Naturis gegeven, maar kocht altijd een paar diersoorten, heb er nooit op gelet of het compleet was (dacht het niet eigenlijk, want: zalm, makreel, kip, hert).

honden page profiel EsraBEsraB

honden foto van EsraB

Tinlo (Barfmenu) heeft ook kleine rolletjes! Van 250 gram.

Wordt geadverteerd als zijnde voor katten, maar is precies hetzelfde als de grote rollen (staat ook in kleine lettertjes bij dat het natuurlijk ook geschikt is voor kleine honden en pups).

Volgende forumvraag: Zelf vers vlees maken & recepten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^