Puberteit bij labrador

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Karen, baasje van Bo!Karen, baasje van Bo!

honden foto van Karen, baasje van Bo!

Ik ben waarschijnlijk nog veel te vroeg met mijn vraag, ons Bo is nu 17 weken, maar vanaf wanneer zijn labradors gemiddeld in de puberteit en hoe merk je dat? 

honden page profiel Danielle, Kim en ElvisDanielle, Kim en Elvis 3 doggies

honden foto van Danielle, Kim en Elvis

Bij mijn labrador begon het met ongeveer 9 maanden tot 3 jaar. Is per hond een beetje verschillend bij mijn eerste labrador viel het allemaal wel mee. Kim was een echt puber maar die heeft ook een veel pittiger karakter dan dat Bob had.

honden page profiel Karen, baasje van Bo!Karen, baasje van Bo!

honden foto van Karen, baasje van Bo!

" Bij mijn labrador begon het met ongeveer 9 maanden tot 3 jaar. Is per hond een beetje verschillend bij mijn eerste labrador viel het allemaal wel mee. Kim was een echt puber maar die heeft ook een veel pittiger karakter dan dat Bob had. "

 Maar wat doen ze dan concreet of hoe merk je dat? 

honden page profiel Danielle, Kim en ElvisDanielle, Kim en Elvis 3 doggies

honden foto van Danielle, Kim en Elvis

Je zult het snel genoeg doorhebben als jou hond gaat puberen. Bij Kim was het echt van alles ze luisterde ineens niet meer. Sloopte af en toe wat. Stond ineens op tafel als ik thuis kwam terwijl ze heel goed wist dat dit niet mocht. Vooral het slopen heeft lang geduurd als ik even niet oplette en vergat om iets weg te halen dan had ze het alweer te pakken. Ze kon altijd prima los maar zodra ze ging puberen niet meer omdat ze dan gewoon niet meer terug kwam. 

 

Iedere hond is anders als puber, het hoeft dus niet zo te zijn dat jouw hond dezelfde dingen gaat doen. Bob heeft ooit 1 schoen gesloopt en verder had hij af en toe een dag dat hij wat minder luisterde dat was alles.

 

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper 3 doggies

honden foto van Kim en Casper

haha de bekende bananen in de oren..

 

Casper heeft hier niet heel veel last van gehad. slecht een maand of 4 flink gepuberd. werd daarna gecastreerd voor medische reden. hierna nam het redelijk snel af. iig niet tot 3 jaar. labradors kunnen heerlijk losgaan in hun puberteit. Wild, onbesuist, net luisteren, uitdagen, slopen etc etc. Op dat moment wel eens lastig. zeker om je geduld te bewaren. later lach je erom

Volgende forumvraag: HIEPERDEPIEP HOERA! Mila 1 jaar!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^