Maylo V.S Monteurs

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Ik zit me hier scheef te lachen, er zijn rolluik monteurs een rolluik aan het plaatsen bij de achterdeur. Maylo moet altijd en overal met zijn neus bij zijn en nu dus ook.

 

Ik gevraagd als ze het niet erg vonden, 'Ben je gek ik vind het wel gezellig' zei één van de monteurs. Maylo die het ook wel gezellig vind en ook wel een leuk speelmaatje ziet in de monteurs ging trots zijn voetbal pakken.

 

Wat denk je? Staan de twee monteurs met Maylo te voetballen . Maylo natuurlijk in de 7de hemel want ze spelen met hem....en als je eenmaal met Maylo speelt kom je er ook niet meer vanaf.

 

Nu zijn ze weer net aan het werk gegaan en waren ze een gat aan het boren...wie staat er met zijn neus zowat boven...Maylo. De monteurs lachen 'Die is ech nie bang hé? Ben je aan het controleren als we het goed doen?'.

 

Jaja Maylo moet wel controleren als ze hun werk goed doen, hij staat nu pal achter ze zijn voetbal. Het boeit hem absoluut niet als ze aan het boren/timmeren of wat ook aan het doen zijn...als ze maar even tegen zijn bal schoppen hahahha

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

leuk. O-) een lieverd voor anderen dus, en ja wie wil er niet even met een ander spelen ? en zeker als er een bal aan te pas komt. aardige mensen die de hond wat gunnen. :-D

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

" leuk. O-) een lieverd voor anderen dus, en ja wie wil er niet even met een ander spelen ? en zeker als er een bal aan te pas komt. aardige mensen die de hond wat gunnen. :-D "

 

Hahaha ze zijn  aan het werk nu maar meneer staat met zijn bal achter hun en nu schoppen ze de bal dus af en toe in de tuin. Ik heb dadelijk wel een hond die moe is scheelt ook weer.

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky 3 doggies

honden foto van Wakkere husky

Heerlijk! Hier ook zo'n kleine inspecteur, Shadow stond ook overal met zijn neus bovenop bij de verbouwing en de aanleg van de tuin!

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

" Heerlijk! Hier ook zo'n kleine inspecteur, Shadow stond ook overal met zijn neus bovenop bij de verbouwing en de aanleg van de tuin! "

 

Hahaha Maylo ook met alles en helaas jat hij dan ook nog wel eens. Afgelopen zomer hebben wij de tuin verbouwt meneer had daadwerkelijk alles wel al gejat. Waren het niet  de handschoenen, was het wel de schepjes of de plastic bakjes van de bloemen.

 

De monteurs vonden hem wel grappig en hebben na hun werk nog even gevoetbald met hem in de tuin.

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Aaaah wat leuk 

 

Sascha doet hetzelfde, alleen dan in de knuffelversie. Ik houd haar vaak op een gegeven moment weg, want ze gaat de monteurs in de weg zitten (loopt tussen gehurkte benen door of springt in armen). Werkt toch niet zo makkelijk dan haha. 

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

" Aaaah wat leuk 
 
Sascha doet hetzelfde, alleen dan in de knuffelversie. Ik houd haar vaak op een gegeven moment weg, want ze gaat de monteurs in de weg zitten (loopt tussen gehurkte benen door of springt in armen). Werkt toch niet zo makkelijk dan haha.  "

 

hahah een knuffelversie. Nee Maylo gaat gewoon achter ze staan of naast ze staan. Als hij achter ze staat dan heeft hij een bal of iets als hij naast ze staat is hij gewoon mee aan het kijken. Gelukkig vonden de monteurs het niet erg en liep hij trots met zijn voetbal achter ze aan toen ze weg wilde gaan. Alleen werd ik toen een beetje boos want hij mag niet met zijn voetbal naar binnen dus ik zei 'Hup naar buiten jij met dat ding'.

 

 

Volgende forumvraag: I love my dog!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^