Wat als....?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik

honden foto van Yin, Yang & ik

Dit vind ik een heel leuk topic! 

 

Ik had hem gemist, liep er nu tegenaan en schop hem lekker omhoog voor morgen!

honden page profiel Laika en danielleLaika en danielle

honden foto van Laika en danielle

Laika zal een meisje van 2 zijn, alles is nieuw en ze wilt overal bij zijn. Alles is interessant. Verder vindt ze het leuk om met andere kinderen te spelen zolang ze niet aan haar speelgoed komen en verder kijkt ze een beetje de kat uit de boom bij nieuwe situaties.

 

Ik zal een te dikke teckel zijn, goed leven en veel snacks en vooral veel knuffelen, liefde geven en ontvangen. De teckel van mijn ouders dus.

 

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Moh zou en jong volwassen stoere vrouw zijn. Die de hele wereld wil zien, elk mens wil leren kennen en iedereen open ontvangen en benieuwd zijn naar hun levens verhalen. Degene die ze niet mag zou ze vriendelijk tegen blijven en stilletjes weggaan. Ze zal vol lef en energie zitten en zal alles overwinnen, de hoogste berg en het diepste dal.

Ik zal als hond beetje stoere kruising zijn. Niet groot maar wel dr mannetje staat. Zal zeker niet iedereen mogen, maar zal ruzie uit de weg gaan en eerder negeren en rustig doorwandelen. Qua ras vind ik lastig te zeggen. Slank, klein en kortharig. Denk zelf aan podenco. Energiek en stoer (terwijl ze er toch kwetsbaar uitzien) en in huis genietend van de warmte, bank en rust.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Genoten van onze koude wandeling!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^