pup piept

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

christel (Gast)

Hallo, wij hebben een pup van 8 maand en die piept als ik wegga terwijl de overige gezinsleden nog thuis zijn.  Hij doet dit alleen als ik wegga heel vreemd. Alleen thuis blijven is geen probleem dan piept hij niet . Iemand enig idee wat dat is?

christel (Gast)

Niemand enig idee hoe dit komt? 

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Hij zal wel het meest op jou gericht zijn.

Misschien kan iemand anders van het gezin wat meer met het hondje doen?

Hem eten geven, wandelen, spelen, trainen.

Sommige honden zijn wat meer eenmanshonden, dat is ons witte hondje ook.

 

 

christel (Gast)

Ik doe inderdaad het meest met hem.  Zou het daardoor komen?  Zal de rest van het gezin eens wat meer met hem laten doen bedankt voor de tip

honden page profiel dyfaine dyfaine

honden foto van dyfaine

Doet onze pup ook. Als ik naar de wc ga al..ook erg gericht op mij. Maar wel logisch ik ben meeste thuis wandel en geef hem eten.

Ik laat nu de andere hem eten geven zodat t mogelijk iets minder word niet voor mij maar voor hemzelf wil nuet dat eenzaam is als ik toch soms weg ben.

honden page profiel Gina HeuvelslandGina Heuvelsland

honden foto van Gina Heuvelsland

Heb ik ook met mijn maltezer Quincy, met Beertje, mijn shih-tzu heb ik dat niet. Gisteren nog in het restaurant, ik ga weg om een bestelling te doen, hij blijft achter bij mijn zus en piepen en uiteindelijk janken, niet normaal en dat terwijl hij nu al 3 jaar is. Vlgs mij zit het gewoon in het beestje. O-)

Volgende forumvraag: Puppy hard bijten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^