leuke eigenschap

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Wat vind jij de allerleukste eigenschap van jouw hond?

 

Ik vind het leukste aan Wanda dat ze, als ik bv zit te lezen, ze soms zachtjes die grote kop over het boek heen zo op mijn borst legt en me met die prachtige, donkere ogen aankijkt met een gelukzalige blik van" wat hebben we het goed zo hè...." 

Dan knuffel ik haar stuk en laat ze zich met een grote zucht op de grond vallen en slaapt...

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

1 allerleukste eigenschap is lastig. Maar dan ga ik voor dankbaarheid. Chica is erg dankbaar. Of het nu een koekje, aai over dr bol, of lekker knuffelen op de bank is  Ze lijkt me dan te willen zeggen met zon mooie blik in dr ogen : dank je wel voor dit leventje bij jou

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

's Morgens als ze wakker wordt of 's middags als ik uit mijn werk kom dan word ik begroet met een geluid wat het midden houdt tussen een gil en een loei. Dat is haar 'goedemorgen' of 'welkom thuis'-gaap 

Klinkt altijd wel schattig 

 

Soms ligt ze te slapen en dan hoor ik ineens 'tik'. 'Tik tik', 'tik tik tik'. Dan heeft ze een blije droom en gaat haar staart in standje blij 

 

Als ze zich in een klein rondje rolt en zo'n gelukzalig kreuntje laat horen.

 

Als ze droomt met geluidjes. En vooral als ze wakker wordt en verdwaasd om zich heen kijkt 

honden page profiel PPPP 3 doggies

honden foto van PP

Penny heeft heel veel eigenschappen waar ik dagelijk om kan lachen. Zo wilt ze graag op het randje van de stoep lopen, net een kind haha. Ook hebben ze bij ons een weggetje de scheuren gerepareerd door er asfalt op te gooien in lijnen. Het zigzagt nogal dus Penny volgt de lijnen precies.

 

Verder, als ze naar je kijkt tilt ze 1 pootje op. Zo schattig. Als ik eten kook blijft Penny gezellig kijken. En soms gaat ze helemaal rechtop staan om de luchtjes goed op te kunnen snuiven!

Verder kruipt ze savonds op de bank lekker in mijn nek, dat is heerlijk warm.

 

En ze heeft een maffe eigenschap om spulletjes te verzamelen, die brengt ze naar haar eigen stoeltje. Knijpers, wasbolletjes, en sokken.

 

Oh ja, en buiten neemt ze takjes en blaadjes mee en dan loopt ze heel trots met d'r neus in de lucht.

 

Leuk topic dit!

honden page profiel S&F.S&F. 3 doggies

honden foto van S&F.

Wat ik zo leuk aan haar vind is haar energie.

 

Faya is heel fanatiek en doet alles met 100% overtuiging. Of het nu wel of niet positief is, ze doet het in ieder geval altijd op volle toeren.

 

En dat slaat over op mij. Als ik eens geen zin heb dan is dat zo over en ja zelfs de "knuffels" waarbij ze zowat mijn neus breekt hebben wat. Ze zijn in ieder geval gemeend haha!

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Wat heel leuk is aan Jenna is haar nieuwsgierigheid , overal moet ze haar neus insteken en erbij horen, en ook haar enthousiastme voor alles, altijd is ze in voor een spel of een wandeling, of iets lekkers te eten. En hoe ze kijkt alsof ze een prinses is en alles om haar draait.

 

En dat ze zo zacht is, al zou je dat niet zeggen als ze tegen een andere hond blaft, maar ze kan o zo zacht even met een pootje en met haar kopje naar beneden je aanstoten om wat aandacht

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Uppie

honden page profiel Sandra, Mecx en Fenne.Sandra, Mecx en Fenne. 3 doggies

honden foto van Sandra, Mecx en Fenne.

Mecx heeft veel mooie dingen.

 

In de ochtend rekt ze zich altijd uit met een bepaald geluidje. Heel schattig. 

 

Ook de blik die ze krijgt als ze merkt dat we gaan trainen.

 

Ze kan ook nog echt rond springen als een pupje 

 

En er is nog zoveel meer, ze is gewoon een heerlijk hondje .

honden page profiel Manon, Silver Sky&MalaikaManon, Silver Sky&Malaika 3 doggies

honden foto van Manon, Silver Sky&Malaika

Malaika maakt me altijd vrolijk en is er altijd voor me wanneer ik haar nodig heb.

 

En Sky ja Sky is mijn beste vriend, maatje, mijn ventje Sky is een hond waar ik zoveel woorden voor heb. Hij steunt me, troost me. En vooral in de moeilijke periodes: scheiding ouders, gepest worden op school en heb vaak dat ik in een dip zit en het allemaal niet meer zie zitten. Dan is Sky de hond die ik nodig heb. Niemand kent me zo goed als Sky. Hij weet precies wat hij moet doen om mij weer een beetje op te vrolijken.

Zit nu ook een beetje in een dipje en met tranen in m'n ogen terwijl ik dit type want wat ben ik die hond dankbaar wat hij allemaal voor me doet. Kan me niet voorstellen wat ik zonder hem zou moeten. Ga hem dadelijk maar weer eens een dikke knuffel geven

Ik heb Sky van pup af aan gekregen en die band die wij samen hebben die maakt niemand stuk. Sky is alles voor mij en ben m'n moeder heel dankbaar dat ik hem heb gekregen.

 

Natuurlijk is Malaika ook heel belangrijk voor mij maar Sky is echt mijn hond en ik heb gewoon iets met Sky wat voor mij heel speciaal is

 

Sky zijn leukste eigenschap is dus het beste zijn wat mij ooit is overkomen!

 

honden page profiel Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk) 3 doggies

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Cosmic's leukste eigenschap is haar intelligentie. Ze leert nieuwe dingen onwijs snel en is erg leergierig. Of het nu gaat over commando's aanleren of hersenwerkjes.

Wispa's leukste eigenschap is haar "optimisme". Ze is altijd vrolijk, en gaat er even iets mis waar ze van schrikt, dan is ze dat twee tellen later alweer vergeten en staat ze weer te kwispelen. Zeker gezien wat ze allemaal meegemaakt heeft vind ik haar instelling bewonderingswaardig.

Goed, en dan Luca ook maar even hé..

Luca's leukste eigenschap is zijn speelsheid. Hij kan zo onnozel met een piepballetje in zijn bek zitten, of een kussen door de hele kamer slepen, om vervolgens als een clown ondersteboven naast je te komen zitten.

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx 3 doggies

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Wat ik een leuke eigenschap van Kahlúa vind is dat als ik haar aan het aaien ben, en stop. Ze met haar neus onder mijn arm port totdat ik weer door aai. Ook vind ik het leuk dat ze verschrikkelijk grappig met voorwerpen speelt, in de lucht gooien, opvangen, en dat met bijna alles wat ze ziet :) Een blaadje, veertje, stokje ofzo. Wat ik ook één van de leukste dingen vindt, is dat als Kahlua lekker ligt te slapen. ze zó'n hard geluid maakt. geen snurken. Maar meer een luide zucht. Schijnbaar doen veel Hollandse herders dit en haar 7 broertjes en zusjes hebben dit ook. Ik kan wel 1000 meer leuke eigenschappen noemen maar dan wordt het zo veel :) En natuurlijk dat ze weet dat ik haar baasje ben, en dus perfect naar me luistert en trouw op me wacht. 

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter 3 doggies

Het leukste aan Ginny vind ik dat ik mij (bijna) nooit druk hoef te maken over de omgang met andere honden. Tenzij er per ongeluk echt een 'scheef' typje tussen zit (in bijna 4 jaar tijd nu 2x voorgekomen) red zij zich prima; onzekere honden worden gecoached, met speelse honden wordt gespeeld en honden die geen behoefte hebben aan contact worden straal voorbij gelopen. 

 

Het leukste - maar direct ook het moeilijkste - aan Winter vind ik dat hij alles voor 110% doet. Dat geld alleen zowel voor leuke dingen (rennen, spelen, knuffelen) maar ook voor de mindere (uitvallen). Maar dat enthousiasme kan ik wel echt waarderen! 

honden page profiel ManuelaManuela 3 doggies

honden foto van Manuela

Ziva knuffelt graag. Ze vraagt me dat dan ook gewoon met haar ogen. We hebben zo heel fijne knuffelmomenten.

 

honden page profiel BlinnieBlinnie 3 doggies

honden foto van Blinnie

Tja, Django heb ik nog maar een week of 5. We zijn dus nog druk bezig om elkaar te leren kennen :P

Tot nu toe vind ik zijn 'knorretjes' een van de schattigere dingen aan hem. Deze maakt hij vooral als hij moe is en ik lekker met hem wil knuffelen (Dit kan ik alleen maar doen als hij moe is anders word mijn gezicht er bij opgegeten XD).

Ik vind het ook heerlijk dat hij tot nu toe relatief makkelijk is. Hij vind alles en iedereen leuk. Gaat zonder morren mee in de trein en bus. Is niet bang voor een drukke omgeving. We gaan binnenkort op puppy training oefenen met vuurwerk (of nou ja, knalerwten) eens kijken wat hij daar van vind :P

Volgende forumvraag: Herman de Teckel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^