Profiel verwijderen, hoe??

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Samantha&ChicoSamantha&Chico

honden foto van Samantha&Chico

Hallo allemaal! :-)

Ik wil graag mijn account verwijderen omdat er mensen zijn die op mijn account zitten en heb daar geen toestemming voor gegeven.Alle mijn fotos zijn verwijderd en al mij berichten ... heb nu een leeg account. Heb al een ander aacount aangemaakt en dat is deze. Nu heb ik een paar dagen geleden Arjun een mail gestuurd met de vraag of hij mijn account kan verwijderen maar ik heb tot nu toe nog geen reactie gehad. Ik zou mijn account zo snel mogelijk willen verwijderen maar dit lukt helaas niet, kan iemand mij daarbij helpen?

Groeten Samantha

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Profiel verwijderen, hoe??" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Angela • Bodhi

Misschien is Arjen druk met zijn werk. Ik zou hem nogmaals mailen, want Arjen is de enige die jouw oude account kan verwijderen. Vervelend hoor dat er andere mensen op je account zitten/zaten :'(... Goed dat je een nieuwe account hebt aangemaakt!

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

vraag het moderatorteam om je te helpen, en probeer voortaan je wachtwoord te onthouden zodat het niet op je computer blijft staan, kunnen ze er niet meer bij.en op jouw account komen.

honden page profiel  . . 3 doggies

honden foto van  .

Alleen arjen kan dat geloof ik!
Verder succes ermee..

honden page profiel HILLHILL 3 doggies

honden foto van HILL

Hey wat raar ja...onbeschoft ook...

honden page profiel FaelynFaelyn 3 doggies

honden foto van Faelyn

Is er geen mogelijkheid om je wachtwoord te wijzigen van je oude profiel? Dan kunnen ze toch ook niet meer bij komen. ;-)

honden page profiel Samantha&ChicoSamantha&Chico

honden foto van Samantha&Chico

Dat heb ik al 2 keer geprobeerd maar toch komt steeds iemand op mijn account:s erg onbeschoft allemaal!

honden page profiel Veronique & SpikeVeronique & Spike 3 doggies

honden foto van Veronique & Spike

Misschien een domme vraag.. maar heb je je profiel niet op automatisch inloggen staan op een openbare computer..? Altijd even uitloggen als je op een andere PC bent geweest..

honden page profiel Samantha&ChicoSamantha&Chico

honden foto van Samantha&Chico

Nee geen domme vraag maar nee niemand weet het wachtwoord en ik zit alleen maar op mijn eigen pc dus dat zou het niet kunnen zijn.

honden page profiel ;.;.;.;.;;.;.;.;.; 3 doggies

honden foto van ;.;.;.;.;

Hey Samantha,

Hier heb ik ook al een aantal keer gemerkt dat er iemand anders op mijn profiel actief is. Soms vind ik plots berichten die niet van mij zijn. Of ineens zijn al mijn foto's verwijderd.

Ik gebruik ook alleen maar HP via mijn persoonlijke laptop en ik meld altijd af als ik sluit en toch kunnen ze erbij. Wie zich hier mee bezig houd weet ik niet, maar is echt niet leuk. :'(

honden page profiel booboo 3 doggies

honden foto van boo

Er is maar één mogelijkheid en dat is een open wireless verbinding (draadloos) "kwaadwillende" in een straal van 500 meter loggen op jou pc/laptop dan wel IP adres in en het leed is geschied!

www.mijnip.nl

ga daarna na je modem/router typ in je adresbalk:

192.168.0.1 of 192.168.1.1 in vul bij gebruikersnaam ADMIN in en bij wachtwoord ook ADMIN (dit is alleen mogelijk als alles vanaf de eerste dag staat ingesteld op je modem).

Ga daarna naar "firewall" en kijk of je verbinding open staat, zoja klik dan WPA of WPA2 in maak een serienummer aan save de hele boel en start opnieuw op.

Zo voorkom je dat buren of andere mafkezen van jou wireless verbinding gebruik maken danwel persoonlijke informatie opvragen en gebruiken!

Suc6 ermee

honden page profiel alfred,.alfred,. 3 doggies

honden foto van alfred,.

heej wat vreemd,
nou hoop voor je dat arjen je toch nog snel te woord zal staan anders een persoon of het team van het moderaterteam

alfred

honden page profiel FaelynFaelyn 3 doggies

honden foto van Faelyn

L&M dat is een goede tip!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Profiel verwijderen, hoe??" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^