medicijnen verkoop

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

"  

Dat is helaas wel te laat.

Medicatie met minder werkzame stof is de dosering van verhoogd. Medicatie die ik op stofnaam in plaat van merknaam krijg neem ik niet mee. Officieel heb ik mijn medicatie dan al wel opgehaald en wordt het in rekening gebracht. Mediq apotheken hebben al zeker 4 jaar herhaalgemak behalve mijn Mediq apotheek. Ik ben overgestapt naar een internet apotheek die alles voor me gaat regelen. Als het goed is krijg ik 1 keer per maand mijn medicatie thuisgestuurd.  "

 



Idd.

Die neuroloog beweerde dat Het A merk bijvoorbeeld 250mg bevat en het B merk dan volgens de wet minder mag bevatten en dan nog 250mg mag noteren. Dus je denkt even veel mg te krijgen, maar krijgt dat niet.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik denk dat als je al bekend bent met iemand en die op dierenarts voorschrift ook bepaalde medicatie aan zijn hond geeft, je best het aan iemand kan geven. Je zou ook kunnen vragen om een doosje voor die bepaalde medicatie, dan zou je de sticker kunnen controleren.

 

Kijk, zou ik Apoquel geven aan mijn hond en gaat die dood, dan weet ik dat Santa dat gebruikt en eventueel wat kunnen regelen. Vaak is dat soort oude info ook terug te vinden op het forum, dus wil je het voorzichtig aanpakken, kan het.

 

Maar dat is zo'n exclusieve uitzondering dat het algemeen toestaan op HP niet verstandig is, nee.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^