Ecostyle producten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel S met L&B, † BifiS met L&B, † Bifi

honden foto van S met L&B, † Bifi

na hier regelmatig de naam ecostyle gelezen te hebben, wil ik even wat advies. Welke combi is het beste om te bestrijden, en te voorkomen? Ik dacht de shampoo voor het bestrijden op hond en kat, omgevingsspray voor het huis en dan op het dier voor het voorkomen.

Doe ik dan een overkill, of te weinig? En hoe vaak moet je de spray voor op het dier gebruiken?

Ik heb momenteel beaphar voor beide, maar kom er niet van af. En met een kat die een ernstige vlooienallergie, maar ook niet goed tegen chemicalien kan, ben ik hard op zoek naar een hele goede combi, zonder (veel) chemicalien.

Wie o wie heeft er ervaring en raad?

Dit is het merk en de spray voor op het dier: http://www.bol.com/nl/p/ecostyle-vlovrij-op-het-dier-1-st-a-500-ml/9200000010937213/

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik heb de pipetten en de spray, niet tegen vlooien, maar tegen teken. De spray deed ik 2 of 3 keer per week ofzo (voor we naar het bos gingen), en dan op mijn handen sprayen en haar inwrijven (spray is heel eng namelijk ). Helaas had ze ze nog steeds heel vaak, maar Willemijn zweert erbij, die reageert hier denk ik ook nog wel.

 

 

honden page profiel S met L&B, † BifiS met L&B, † Bifi

honden foto van S met L&B, † Bifi

" Ik heb de pipetten en de spray, niet tegen vlooien, maar tegen teken. De spray deed ik 2 of 3 keer per week ofzo (voor we naar het bos gingen), en dan op mijn handen sprayen en haar inwrijven (spray is heel eng namelijk ). Helaas had ze ze nog steeds heel vaak, maar Willemijn zweert erbij, die reageert hier denk ik ook nog wel.
 
  "

 Oke, goed om te horen! Of nou ja, goed? Pestkriebelbeesten

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

wat ik gebruik, Ecostyle spray, vind je hond of kat het eng ? washandje en daar de spray op doen, en de hond er mee inwrijven, ga je naar het bos ? even inwrijven ermee, de Ecostyle spray is tegen vlo en teek.

wat de omgeving betreft, met een vlooienplaag even aanpakken, bolfo, gebruiksaanwijzing even goed doornemen, geen plaag ? dan kan je zeker ook natuurlijks de omgeving even aanpakken.

er zijn tegenwoordig ook natuurbanden, wat ook doeltreffend is voor je hond. geen chemie.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

na het sprayen direkt gaan wandelen met je hond, zodat de hond toch wordt afgeleid erdoor, en eventuele vlooien eraf kunnen springen onderweg O-)
de spray dood de aanwezige vlooien op je hond.

een natuurlijk middel is altijd aan te bevelen, wat lavendelolie op de flanken van je hond wrijven, niet in de huid, voorkomt ook dat vlooien op je hond springen, ze hebben daar een vreselijke hekel aan aan de geur.

dagelijks karnemelk geven, iedere dag een mokje. ook daar hebben vlooien een hekel aan, wij ruiken het niet, maar de vlooien wel, de karnemlk komt de geur in de huid.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + 3 doggies

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Ik heb de middelen van CDvet in huis. Op hun site www.cdvet.nl staan alle natuurlijke producten, zonder chemische toevoegingen. Er is een insectenspray, die tevens ook als omgevingsspray gebruikt kan worden.

honden page profiel S met L&B, † BifiS met L&B, † Bifi

honden foto van S met L&B, † Bifi

Tsja of ik een plaag in huis heb weet ik niet, ik weet wel dat Lexie ze houdt, en Bella de kat weer open ligt. Ook dat ze bij mijn ouders weg komen waar ik verder niks aan kan doen helaas maar behandel mijn huis liever sowieso   maar die spray is dus iedere keer op doen? Dan zijn pipetjes handiger denk ik, is me te veel werk anders. Boflo durf ik met de poes dus ook niet echt aan, of zijn dat niet gek veel slechte stoffen?

 

lavendel wordt hem niet hier (kan niet tegen die geur ) maar karnemelk kunnen we proberen. Is een kopje niet teveel voor een hondje van 4.5 kg?

 

ik zal even kijken Machtel! Dank je wel!

Anoniem (Gast)

Voor de bestrijding kan de spray voor op het dier of de shampoo gebruikt worden, dit in combinatie met de omgevingsspray. De meeste vlooien zitten niet op het dier maar in de omgeving. Ter voorkoming van een nieuwe plaag zijn er speciale (preventief werkende) druppels. Herhalen van de behandeling is geen enkel probleem, de producten zijn veilig voor mens en dier.

 

Volgende forumvraag: Wat is een goede fiets?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^