puppie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

miep (Gast)

Geachte ik heb een vraagje , mijn pup is nu 10 weken , hij heeft ze een geur , wat kan ik daar aan doen , hoe kan ik hem ook juist zijn pipi en kaka buiten laten doen , ik laat ze op tijd buiten       groetjes miep

honden page profiel ArisAris

honden foto van Aris

De geur is denk ik de puppy geur. Laat die zo lang mogelijk blijven en geniet ervan. Er gaat niks boven de geur van een pup. Gaat vanzelf weg. Andere honden kunnen de pup ook herkennen aan de geur.

Zindelijkheid training is vooral heel uitbundig belonen als de pup de behoefte buiten heeft gedaan en vooral NIET straffen als er binnen een ongelukje gedaan wordt. Na het spelen, slapen en een half uurtje na het eten buiten zetten. Minimaal elke twee uur.

Met geduld komt het vanzelf goed.

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

Hij kan ook oormijt (om maar even iets te noemen) hebben en dat ruikt niet zo lekker

 

Uitgebreid belonen met je stem en eventueel een klein voertje als hij uiets buiten gedaan heeft. Doet hij het binnen gewoon negeren of hem snel oppakken en buiten zetten.

honden page profiel Sanne MulderSanne Mulder

honden foto van Sanne Mulder

Je pup is pas tien weekjes en het zal nog even duren voor hij zijn behoefte goed buiten doet. Wat de anderen ook zeggen, uitgebreid belonen wanneer hij het buiten doet. Als hij het wel binnen doet, hooguit ''nee'' zeggen, maar niet echt straffen. Hij kan er niks aan doen, echt niet.

 

Voor de geur... Toen wij onze pup met tien weekjes kregen, wilde mijn vader meteen dat ik haar in bad deed. Ze hebben gewoon zo'n typische lucht die ze uit het nest meekrijgen. Bij Senna was het na één wasbeurt zo goed als weg. Alleen die echte puppygeur blijft nog even. Die haal je niet weg :p

Je zou hem dus kunnen wassen met speciale puppy shampoo. Werkt dit niet, ga hem dan niet nog twintig keer wassen, dit heeft geen nut. Is alleen maar slecht voor hem.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^