Brok idee?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel S&F.S&F.

honden foto van S&F.

Aangezien ik amper een idee heb wat er allemaal op de markt is hoop ik dat jullie ons hierbij kunnen helpen.

 

Faya krijgt al een tijdje brokken in de morgen, Orijen 6 fish. Dit gaat helemaal goed, ze krijgt gewoon een bekertje, is 240 gram geloof ik en verder geen klachten.

 

In de avond krijgt ze altijd KVV of Barf en zo gaat het prima. Maar ik ben wel eens een beetje slordig met ontdooien of beter gezegd uit de vriezer halen. Dan krijgt Faya eten en zie ik ineens dat er helemaal geen eten is *ahum hehe*.

 

Nu is het zo dat ik haar dan geen brokken kan geven. Tenminste, niet deze. Dan krijgt ze meteen problemen met haar ontlasting en een gifgas aanval, je hoeft je vinger niet meer in je keel te steken zegmaar.

 

Ik heb nu om te proberen de TotW visversie besteld maar is er überhaupt een brok die bij Orijen in de buurt komt? Met een iets lager eiwitpercentage? Of is het dikke vette pech en genoegen nemen met minder?

 

Kortom wie kan mij een beetje wegwijs maken in brokken land? 

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Misschien eens bij de Wolfsblut smaken kijken? Hebben ook een visversie.
Of Dog lovers gold?

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Mellow heeft 2 jaar KVV gegeten, de eerste brok die ik in grootverpakking kocht was Wolfsblut Alaska Salmon (25% eiwit). Geen stinkwindjes of wat dan ook. Smaakte haar ook goed. En ik vond het ook best lekker ruiken eigenlijk.

 

Taste of the Wild Pacific Stream (25% eiwit) ging ook wel goed, al was dat maar 3 kilo (dus eigenlijk net te weinig om écht te weten wat het doet).

 

Heb nu net een zakje Orijen 6 Fish van 2,27 kilo leeg. Zij kreeg ook altijd wel last van dat hoge eiwitpercentage (38%), maar als ik me aan de aanbevolen hoeveelheid hou heeft ze er geen last van. Ze kreeg hiervan dus rond de 200 á 210 gram. Moest ik wel aan wennen, het is nogal een verschil met 500 gram KVV 

 

Acana Pacifica zit nog vrij hoog denk ik, 33%.

Wolfsblut Cold River (met forel) zit op 18% eiwit.

Wolfsblut Wild Pacific (met zalm) zit op 28% eiwit.

 

Moet het persé een visbrok zijn voor haar? 

Je zou ook nog brok voor de ochtend kunnen houden, 's avonds vlees, maar als je dat vergeet (dat had ik nou nooit... ) misschien iets van Renske?

Die is er ook in vis-variant (en dat ruik je gelijk...)

Volgende forumvraag: Dentasticks
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^