Broodfok dierenartsen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel zonnetjezonnetjegoedgekeurde fokker

honden foto van zonnetje

Wat ik toen kon zeggen, was alles wat wij konden weten. We hebben te maken met een wet die verbied om zonder bewijzen negatieve verhalen op internet te zetten, en die moeten we echt heel serieus nemen, en dat doen we nog steeds. En we moeten daar nog steeds voorzichtig mee omgaan.

 

Wat wel mag, zijn persoonlijke ervaringen. Niemand kan je verbieden om je eigen persoonlijke verhaal te vertellen. Daarnaast is het goed dat mensen zelf een klacht indienen als ze een negatieve ervaring hebben. 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

" Wat ik toen kon zeggen, was alles wat wij konden weten. We hebben te maken met een wet die verbied om zonder bewijzen negatieve verhalen op internet te zetten, en die moeten we echt heel serieus nemen, en dat doen we nog steeds. En we moeten daar nog steeds voorzichtig mee omgaan.
 
Wat wel mag, zijn persoonlijke ervaringen. Niemand kan je verbieden om je eigen persoonlijke verhaal te vertellen. Daarnaast is het goed dat mensen zelf een klacht indienen als ze een negatieve ervaring hebben.  "

 

Ik besef dat het niet altijd even makkelijk voor moderators is.

 

Als een forumlid een voor een andere partij belastend verhaal op het forum schrijft en hij/zij heeft daar bewijzen van; dan kan dit forumlid het bewijs/de bewijzen toch aan het modteam overleggen.

 

Ik ken ook fora waar men van het standpunt uitgaat dat ieder forumlid verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen postings. Men laat zich daar niet door derden onder druk zetten om een waar gebeurd verhaal gebaseerd op eigen ervaringen van de schrijver/schrijfster van het forum te verwijderen, zoals op HP gebeurd is met de persoonlijke ervaringen van forumlid Tineke met haar doodzieke buitenlandse hond Carmina (haar eerste topic). Zij heeft meerdere klachten bij de betrokken organisatie ingediend.

 

Bovenstaande is niet geheel off topic, daar het hier ook gaat over een dierenarts die een gezondheidsverklaring af gaf voor een doodzieke hond.

 

honden page profiel zonnetjezonnetjegoedgekeurde fokker

honden foto van zonnetje

Het zou kunnen dat andere forums daar soepeler in zijn. Hier is het nu eenmaal hoe het is, en wij willen niet dat Arjen daarvoor verantwoordelijk is.

 

het verhaal van Tineke ga ik niet ooenbaar bespreken zoals wellicht begrijpt. Ook dat is niet zo zwart wit als je het nu stelt. Meer ga ik daar niet over zeggen.

honden page profiel anti broodfokanti broodfok

Helaas is het zo dat sommige dieren hier wel degelijk aan mee werken....

 

Door het hele land (Nederland) worden doodt zieke pups verkocht die gezien zijn door 1 dierenarts uit  Arendonk (België) Dit zijn hoofdzakelijk allemaal Oostblok puppy 's .

 

Onderstaand overzicht daar is de dierenarts ook op te vinden die keer op keer broodfokkers - malafide handelaars helpt met hun praktijken.

 

http://broodfokkershandel.wix.com/anti-broodfokkers#!broodfok-belgie/chi8

honden page profiel Tineke Tineke

honden foto van Tineke

" Het zou kunnen dat andere forums daar soepeler in zijn. Hier is het nu eenmaal hoe het is, en wij willen niet dat Arjen daarvoor verantwoordelijk is.
 
het verhaal van Tineke ga ik niet ooenbaar bespreken zoals wellicht begrijpt. Ook dat is niet zo zwart wit als je het nu stelt. Meer ga ik daar niet over zeggen. "

 

 

Ik heb hier niet direct op kunnen reageren maar zou graag willen weten Zonnetje, wat jij bedoelt met:
 
 
" het verhaal van Tineke ga ik niet openbaar bespreken zoals je wellicht begrijpt. Ook dat is niet zo zwart wit als je het nu stelt. Meer ga ik daar niet over zeggen."
 
 
Ik mag toch hopen en zou willen dat je er wel meer over gaat zeggen, want dit voelt voor mij als een beschuldiging,  ik kan het namelijk niet anders interpreteren als dat er, volgens jou, iets in mijn verhaal niet zou kloppen, dat ik ergens over gelogen zou hebben.
 
Je insinueert, openbaar op het forum ( terwijl je wist dat het voor mij onmogelijk was om te reageren, ook niet via pb)  dat ik onwaarheden verteld zou hebben.
 
Wat klopt er volgens jou niet in mijn verhaal over Carmina?
Laat dat s.v.p. even weten, want je zet mij nu neer als leugenaar (zo voelt het tenminste voor mij)  maar ik kan me niet verdedigen daar ik niet weet wat jij bedoelt.
 
Sowieso, hoe kun jij beweren dat mijn verhaal niet zou kloppen?
Wat wéét jij van mijn verhaal anders dan wat ik daarover geschreven heb?
Jij zou daar dan dus contact met iemand over gehad moeten hebben... met iemand van de tegenpartij... en wie is dat dan?
 
Ik heb geprobeerd om uitleg van je te krijgen door mijn vragen via een pb aan jou te stellen maar helaas antwoord je niet ...
 
Zonnetje, wat mij betreft mag je mijn verhaal in het openbaar bespreken, heel graag zelfs, ik heb namelijk niets te verbergen daar ik nooit iets anders dan
de waarheid verteld heb.

 

honden page profiel Landseer ectLandseer ectgoedgekeurde fokker

honden foto van Landseer ect

Is het nou echt zo ontzettend lastig om een andere topics niet te vervuilen met blijkbaar elke keer het zelfde onderwerp..?

 

Topic gaat opslot.

 

Mocht TS het topic toch weer open willen hebben.?

Geef even een seintje aan het modteam.

 

 

 

 

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper

honden foto van Diesel & Bumper

" Tuurlijk steunt de overheid de legale import van honden.

Ze doen het toch ook met varkens, koeien, kippen of andere dieren die opgegeten worden. Als je wil dat de buitenlandse import van pups aan banden wordt gelegd, moeten er wetten komen die voor ALLE dieren gelden. Niet alleen voor de dieren die mensen toevallig als huisdier houden. "

 Als je een koe wilt exporteren, of importeren moet hij correct ingent zijn, een registratie bewijs hebben, is een stamboom, en moet eerst in quarantaine. Voor koeien een heleboel regels dus.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Working/field bred Cocker Spaniel?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^